Kui sellele järgnenud meediatormi tõttu Patsy kui Edina sõber vallandatakse, põgenevad nad koos Cannes'i. Põgenedes ainsagi pennita külmast ja ebasõbralikust Londonist superrikaste armastatud mänguväljakule, hauvad need parandamatud peoloomad plaani muuta oma põgenemine püsivaks ning pidutseda päikese all nii nagu poleks homset.

Kuidas see kõik lõppeb, vaata juba sel laupäeval kell 20.00 TV1000 Premiumist, seniks aga on sulle siin seitse fakti filmi kohta, mida sa tõenäoliselt enne ei teadnud:

1. Jennifer Saunders and Joanna Lumley alustasid filmi käsikirja kirjutamisega juba 1995. aastal
Joanna Lumley: Tahtsime filmi teha juba 90ndatel - olime nimelt Marokos filmimas üht episoodi sarja “Täitsa hullud” tarvis, kui hakkasime filmi stsenaariumi kirjutama. Mõtlesime, et kui raske see ikka saab olla?

2. Filmi valmimisele aitas suuresti kaasa raadios tehtud kihlvedu
Näitlejatar Dawn French vedas raadioeetris Jennifer Saundersiga 100 000 naela peale kihla, et viimane ei jõua filmi “Absolutely Fabulous” stsenaariumiga 2015. aastaks valmis. Saunders jõudis, kuigi kui French stsenaariumi lähemalt uurima hakkas, selgus, et pärast 35ndat lehekülge oli teksti asemel vaid “bla-bla-bla…”.

"Absolutely Fabulous"

3. Filmist võtab osa 90 drag queen’i.
Tegu on transvestiitide koorekihiga, kes tulid kokku üle maailma, et filmivõtetel osaleda.

4. Kuigi Jennifer Saunders ja kaasnäitleja Julia Sawalha mängivad filmis ema ja tütart on nende vanusevahe vaid 10 aastat.

5. Edina on filmis pankrotis
Jennifer Saunders: Edina on pankrotistumisest nii haaratud, et kuigi tal on kogu elu jooksul olnud vaid kaks klienti, Emma Bunton ja Lulu, leiab ta, et tal on vaja uut ning loomulikult sobiks selleks uueks ei keegi muu, kui Kate Moss isiklikult.

"Absolutely Fabulous"

6. Eepilised kostüümid
Jennifer Saunders: Meie kostümeerija, Rebecca Hale, tahtis filmis kasutada kõiki Briti disainereid, sest tegu on Inglismaa filmiga. Seega Vivienne Westwood tegi kostüümid. Mina tahtsin lihtsalt, et kõik oleks veel mugavam.

7. Kate Moss tegi oma trikid ise (kaasaarvatud Thamesi jões ujumise)
Jennifer Saunders: Seda filmiti osade kaupa. Kõigepealt kukkus ta rõdult madratsile ja siis tuli Thamesi jõest välja.

Pööraseid seiklusi täis komöödiale “Absolutely Fabulous: Täitsa hullud” saad kaasa elada juba sellel laupäeval kell 20.00 TV1000 Premiumis. Filmikanalit küsi oma teleteenuse pakkujalt.