Noortebänd 2017 demovoorust pääsesid edasi:
Kolmainsus, Zunorodo, Sam Doe, Nora's Closure, Arg Part, Up the Sky, Nord Lights ja Rainer Ild Tallinnast, Mir ning Ago Tartust, To’ko Saaremaalt ja Waxxers Lääne-Virumaalt. Nendega ühinevad piirkondlikelt konkurssidelt välja valitud Creep Party, Islanders ja Homage.

“Tulemas on uskumatult huvitavate ja seni kuulmata osalejatega konkurss, kellest mõni bänd sai alguse vaid 2 päeva enne demovooru lõppu,” kommeneerib peakorraldaja Märt Truman.
“Žanritest on esindatud elektrooniline muusika, jazz fusion, hiphop, RnB ja muidugi ka pop'i ja rock'i variatsioone. Köitvat ning kaasakiskuvat kuulamist on palju ning nüüd saavad poolfinalistid alustada ettevalmistustega sügisel toimuvateks poolfinaalideks, et tagada publikule ja žüriile vägev etteaste” lisab Truman.

Ligi poolesaja demo hulgast tegid valiku muusikud Frederik Küüts, Tuuli Rand, Hyrr Innokent Vainola, Martin Petermann, Joonas Mattias Sarapuu, Elina Hokkanen, Ross Linnamägi, Erko Laurimaa, Madis Trei, Mikk Tammepõld ning Robert Linna; Music Estonia esindaja Marili Randla, Intsikurmu festivali meeskonnaliikmed Marii Reiman ja Uku Kübar, helirežissöör Mikk Nurga, Anton Veeremets Apollo Musicust ja Jazzkaare korraldaja Merli Antsmaa.

Poolfinaalid leiavad aset kolmes linnas - 5. oktoobril Tartus, 6. oktoobril Pärnus ning 7. oktoobril Tallinnas. Noortebänd 2017 võitja selgub 11. novembril Kultuurikatlas.