Eestit esmakordselt külastav DJ Sabrina Terence sai väärika tiitli 2015. aastal ülemaailmsel nais-DJde hääletusel Female DJ List Worldwide (FDJ). Tänu sellele on ta plaate keerutanud ja pidusid korraldanud koos maailmakuulsate staaridega nagu Paris Hilton, 50 Cent, Akon, Nicholas Cage, John Travolta jpt. Lisaks sellele on Sabrina Terence tuntud ka kui kunstnik, telesaatejuht, modell ja sotsiaalmeediastaar, kellel on ainuüksi Facebookis enam kui pooleteist miljonit fänni.

“Ootan reedest esinemist väga ja loodetavasti on Eesti rahvas sama elevil nagu mina. Sellest tuleb pöörane pidu,” lubas Sabrina Terence, kes mängib põhiliselt progressiivset house’i ja elektroonilist tantsumuusikat. “Minu jaoks on põhiline, et inimestel oleks lõbus ning et minu muusika tekitaks head tuju.”

Koos nais-DJde absoluutsesse tippu kuuluva Sabrina Terenciga astub reedel peaesinejana lavale ka üks hetke populaarsemaid Prantsuse klubimuusikastaare Michael Calfan. Glamuurse peosarja Secret Nightclub esimese sünnipäeva puhul lennutatakse rahva sekka ka 1000 eurot.

Hilton Tallinn Park hotellis vaid loetud korrad aastas uksed avav glamuurne ööklubi ja pidudesari Secret Nightclub toob Eestisse hetke kuumemaid klubimuusikastaare. Tänaseks on pidudel üles astunud maailmanimed nagu Alan Walker (“Faded”, “Sing Me to Sleep”), Filatov & Karas (“Don’t Be So Shy”) ja Burak Yeter (“Tuesday”).

Pidu algab reedel kell 23, sissepääs on dokumendi alusel ning vanusepiirang 21 eluaastat. Piletid on saadaval Piletilevis ja kohapeal.