Adam West oli teine ning senini kõige populaarsem näitleja (esimene oli Lewis Wilson), kes asus pimeduse rüütli ehk Batmani rolli 1960ndate teleseriaalis "Batman", mis jooksis 3 aastat ehk 120 episoodi, teenis 3 Emmy nominatsiooni ning on tänase päevani üks kuulsamaid ja ka humoorikamaid nägemusi Batmanist.

"Meie isa nägi ennast rüütlina, kes soovis alati mõjutada oma fännide elusid positiivselt. Ta oli ja on alati meie kangelane", ütles Westi perekond avalduses. West suri rahulikult ümbritsetuna oma perekonnast. Temast jäi maha abikaasa Marcelle, kuus last, viis lapselast ja kaks lapselapselast.

Näitleja teiste tuntumate filmide hulka kuulusid Paul Newmani "The Young Philadelphians" (1959), "Geronimo" (1962), "The Outlaws Is Coming" (1965), "The Relentless Four (1965), "Robinson Crusoe on Mars" (1964), "Redux Riding Hood" (1997) ning häälnäitlemised seriaalides "The Fairly OddParents", "The Simpsons" ja "Family Guy". ning muidugi "Batman: Return of the Caped Crusaders".

West ei suutnud näitlejakarjääriga pärast "Batmani" seriaali lõppemist sama edukalt jätkata, sest tema ülimalt koomiline nägemus Batmani karakterist jäi talle suure uhke plekina külge, kuid õnneks kasutas mees ära oma teist talenti: suurepärane hääl, mida paljud kuulsid iganädalaselt "Family Guy" animaseriaalis.