"Musta Pantri" režissöör on tõsielulise draamaga "Fruitvale Station" ning Oscarile kandideerinud "Rocky" järjega "Creed" ilma teinud Ryan Coogler, kes täidab kõik nõuded, mida peab Marvel nende valitud režissööride juures tähtsaks, enne kui otsustab anda neile 200 miljoni dollari suuruse eelarvega filmi.

Nendeks nõueteks on aja jooksul kujunenud kolm põhilist osist: režissöör(id) peab olema lavastanud ühe või mitu väga madala eelarvega filmi (seriaalide episoode), mis on kandideerinud Oscarile või saanud kriitikute ja publiku poolt palava heakskiidu osaliseks; režissöör teab, kuidas luua tõelisi karaktereid ja usutavat draamat; täielik alistumine Marveli õlitatud ja veatult töötavale masinavärgile.

Nende kolme nõude abil ilmusid näiteks kaks "Galaktika valvurite" osa, "Doktor Strange", kaks "Kapten Ameerika" filmi ning varsti ka "Ämblikmees: Kojutulek" ja "Thor: Ragnarok".

"Must Panter" hiilgab ka näitlejate poolest, kelle hulka kuuluvad Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Angela Bassett, Forest Whitaker, Andy Serkis.

Treileri taustal kõlab Run The Jewels lugu "Legend Has It".