1. Kapten Marvel (Marvel)

Film linastub juba 2019. aastal.

2. Jean Grey

Jean Grey on juba X-Meeste filmides korduvalt üles astunud. Teda on kehastanud nii Famke Janssen kui ka Sophie Turner, kuid teenekal tegelasel pole senini oma filmi. Järgmine X-Meeste film peale "X-Mehed: Apokalüpsist" peaks Foxi sõnul keskenduma Dark Phoenixi koomiksiseeriale, mida on õrritatud seerias juba mitu korda. Seekord on tähelepanu all just Sophie Turneri kehastatud Jean Grey.

"Dark Phoenixi" film linastub juba järgmise aasta novembris, osades on taaskord Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Nicholas Hoult, Alexandra Shipp, Tye Sheridan ja Kodi Smit-McPhee ning režissöör on "X-Meeste" filmi seeria produtsent ja stsenarist Simon Kinberg. Hetkel käivad kuulujutud, et lisada näitlejate hulka ka Oscarile kandideerinud alati suurepärane Jessica Chastain.

2018. aastal linastuvad siis Josh Boone'i "New Mutants", David Leitchi "Deadpool 2" ja "Dark Phoenix". 2019. aasta võiks olla hetk, mil Jean Grey saab oma filmi.

3. Batgirl

Warner Bros. andis hiljuti teada, et Batgirli film on tulemas ning seda lavastab ja kirjutab ei keegi muu kui Marveli filmide üks arhitekte Joss Whedon. Filmi linastumisaega veel pole, aga Batgirl saab kindlasti varsti oma filmi. Tegelane astus suurel ekraanil viimati üles 1997. aasta filmis "Batman ja Robin".

4. Black Widow

Scarlett Johansson asus Natasha Romanova rolli juba 2010. aastal, kui linastus "Raudmees 2". Ta on rollis üles astunud juba 5 korda ning varsti lisandub veel kaks filmi, aga mida ei ole, on tema enda film. Isegi DC jõudis "Wonder Womani" filmiga selle tühimiku täita, aga Marvel on hetkel kinnitanud ainult 2019. aasta kapten Marveli filmi.

5. X-23

Noor näitleja Dafne Keen kehastas kõigi aegade parimas koomiksifilmis "Logan" Wolverine'i järglast Laurat ning kuna Laura ehk X-23 on Marveli X-Meeste koomiksites täiesti arvestatav tegelane, siis miks mitte teha temast ka üks suur film. 2018. aastal on juba niikuinii linastumas "New Mutants".

6. Supergirl

Helen Slater kehastas Supergirli 1984. aastal filmis "Supergirl". Laura Vandervoort tegi seda seriaalis "Smallville" ning hetkel jooksvas sarjas teeb seda Melissa Benoist, kuid arvestades, et seni ainuke film kukkus kinodes läbi, siis oleks ehk aeg teha juba järgmine katsetus, sest Supermanil on juba liiga palju filme.

7. Negasonic Teenage Warhead

Üllatushitis "Deadpool" tutvustatud tegelane oli napisõnaline, särava välimuse ja olekuga, et temast õhkus lausa soov näha teda täispika filmi peategelasena.

8. Catwoman

Catwomani rollis on juba olnud Lee Meriwether ("Batman, 1966), Michelle Pfeiffer ("Batmani tagasitulek", 1992), Halle Berry ("Kassnaine", 2004) ja Anne Hathaway ("Pimeduse rüütli taastulek", 2012), aga oma filme on tal ainult üks ning kui meenutada, kui halb see oli, siis oleks aeg mõelda uue peale.

9. Ironheart

"Raudmehe" koomiksites andis Tony Stark oma rüü järgmisele väärilisele kangelasele üle ning selleks valiti Riri Williams ehk Ironheart.

10. She-Hulk

Kes võiks Marveli universumi tegelikult ühe võimsaima tegelasega vastamisi minna? Muidugi She-Hulk.