Ameerika muusikakirjastajate liit (The National Music Publishers Association ehk NMPA) teatas, et Lennoni abikaasa saab viimaks kantud tuntud loo autorireale, kohe oma 1980. aastal maha lastud kaasa nime kõrvale, teatab ajakiri Rolling Stone.

Liidu esindaja sõnul on tegu vigade parandusega, mille süü võttis omal ajal isekuse tähe all omaks ka Lennon ise. Teada on, et Lennon sai inspiratsiooni loo kirjutamiseks Ono luuletustest.

"Selle loo autorireal peaks olema kirjas Lennon-Ono, sest suur osa sellest loost, eriti sõnad ja idee, tulid Yokolt," sõnas Lennon ühes intervjuus enne oma surma, mida ka tseremoonial näidati. "Aga ma olin matšo ja isekas, võtsin kogu au endale ja jätsin tema nime mainimata," tunnistas ta ning lisas, et tema enda käitumine oli ehe näide seksistlikust topeltstandardist meie ühiskonnas. "Kui tema asemel oleks olnud Bowie, oleks ma kohe kirjutanud Lennon-Bowie," sõnas kadunud muusik.

Välja kuulutati Ono nime lisamine New Yorgis, kus tänaseks 84-aastane jätkuvalt viljakas kultuuritegelane ja aktivist Yoko Ono oli kohal enda ja biitlite ninamehe poja Sean Lennoniga. Yoko Onol on parasjagu käsil kiire aasta: naine produtseerib filmi enda ja Lennoni armuloost ning teeb agaralt ka muusikalisi koostöid. "Mul on praegu elu parimad ajad," sõnas ta oma tänukõnes.