Värske kogumik sisaldab seitset elektroonilist ambientlugu, mis on põimitud erinevatest kultuuridest kerkinud viisijuppidest kui ka enda salvestatud helidest ning elektroonikast. Albumi valmimisel olid Mickule abiks Aivar Surva trompetil, Uku Kübar trummidel ning José Diogo Neves miksis ja masterdas. Muusiku sõnul tulevad mõned palad lisalugudena välja ehk sügisel.

“Minu muusikasse on tulnud ka teine suund, nimelt elektrooniline, mis ei välista akustilise muusika säilitamist. SUMRA keskendub rohkem elektroonikale ning endine sooloprojekt rohkem akustilisele. Siiani kõlanud “Hingake / Breathe” album, mida produtseerisid Kostja Tsõbulevski ning Raul Ojamaa on elektrooniline ja akustiline koos, kuid SUMRA jääb natuke teistele maadele, ehkki käekiri on sama. Endisest instrumentaalsem, kuid mõnes loos vokaal ikkagi säilib. ” kirjeldas Pedaja uut etappi oma loometöös.

SUMRA esitluskontsert leiab aset laupäeval, 22. juulil pop-up muusikafestivalil Acoussion Live Küla Villas Harjumaal. Elektroonika ja trummidega toetab Micku esikesinemisel Uku Kübar. Sama festivali reedesel päeval saab kuulda ka tunnustatud laulja juba teada-tuntud palasid, kui ta astub üles tavapärase soolokavaga.

Uhiuut albumit "LANIAKEA" saad kuulata Soundcloudis ning ka paljudes teistes kanalites: Spotify, iTunes ja Amazonis. Festivali Acoussion Live on müügil Ticketeris!