“Grey: “Viiskümmend halli varjundit” läbi Christiani silmade” sattus pärast ilmumist suurte kriitika alla, ent mitmed raamatu autori E.L James’i fännid ootavad pikisilmi Universalilt ka sellest filmiversiooni. Kui see peaks tõepoolest juhtuma, siis Dakota Johnsonit me selles paraku ei näeks, sest näitlejatari sõnul jääb järgmisel aastal kinodesse jõudev “Viiskümmend vabastatud varjundit” viimaseks linateoseks, milles ta end alasti koorib.

Väljaandele Interview Magazine antud intervjuus tunnistas Johnson, et hullumeelsed seksistseenid Jamie Dornaniga on üpris tüütud: “Me ei seksi tegelikult, kuid simuleerime seda nüüdseks juba seitse tundi järjest ja ma olen sellest tüdinenud.”

Hollywoodi staar on ka varem seksistseenide üle kurtnud. Ühe varasemas intervjuus nentis ta, et erinevate BDSM’i vahenditega seksistseenide filmimine tekitab temas suur ebamugavust. “Seksistseenide filmimine ei ole sensuaalne või naudinguline keskkond. See on väga palav — mitte kuum, seksuaalne palavus. See on lihtsalt higine ja mitte eriti mugav. Kõigele lisaks olid mu käed ja jalad kinni seotud, mu silmad olid kinni seotud ja mind lööd mingi kummalise vahendiga,” kirjeldas Johnson olukorda võtteplatsil.

Hetkel pole Universal Studios ametlikult kinnitanud, et “Grey: “Viiskümmend halli varjundit” läbi Christiani silmade” filmiks vändatakse. Samas peab tõdema, et kuna esimesed kaks filmi on meeletul hulgal raha teeninud ja fännid ei paista sarjast tüdinemast, siis suure tõenäosusega antakse projektile siiski roheline tuli.