Carla Fendi oli moebrändi nn esindusnägu, kes tegeles firma äriasjade ning turundusega, samal ajal kui tema õed tegelesid loometööga.

2001. aastal ostis Fendide äri sadade miljonite eest ära LVMH ehk Moët Hennessy Louis Vuitton grupp, mille alla kuulub veel mitmeid moebrände (Dior, Givenchy, Marc Jacobs jpt).

Carla Fendi ja tema õdede elu keerles juba lapsepõlves ümber käekottide ja aksessuaaride. Nende ema Adele Casagrande avas 1918. aastal Roomas pisikese nahatöökoja ning abiellus 1925. aastal Eduardo Fendiga, kellega äri kõrvalmajja koliti, ise sealsamas töökoja peal elades. Aastatel 1931 kuni 1940 sündinud viis tütart kasvasid üles keset töökojamelu ning sealt saigi alguse ka nende moelembus. 1960ndatel kolisid õed töökoja Rooma peenesse Hispaania treppide piirkonda ning avasid kaupluse, kus müüsid ka parfüüme, jalanõusid ja muud kaupa lisaks oma moeloomingule. 1965. aastal pani Fendide ärile õla alla Karl Lagerfeld, kellega koostöös saabus juba ülemaailmne prestiiž.

Carla Fendi oli pühendunud roomlanna, kes hoolis väga ning panustas agarasti linna hoidmise fondi. Samuti oli ta kunstiarmastaja.