Burger hukkus läinud pühapäeval, 18. juunil, kui korduvalt probleeme tekitanud ning koguni müügilt ära korjatud rõhu all vahukoorepurk naist saatusliku löögiga vastu rinda lõi, vahendab Star Tribune. Löögi tagajärjel sai naine väidetavalt südamerabanduse ning suri. Burgeri perekond teatas naise surmast tema Instagrami kontol, millel on ligi 200 000 jälgijat. Nad lisasid juurde ka pildi lahtivõetud kanistrist, millesuguste eest hoiatavad.

Prantsusmaal tegutsev tarbijajakiri 60 Million Consumers vahendab, et naise surmas süüdistatav vahukoorepurk on probleeme tekitanud juba aastaid ning kuuldusi vigastustest on liikunud juba aastast 2010. Küll aga kinnitab ajakiri, et ühestki surmajuhtumist pole siiani kuulda olnud. "Me teadsime, et ühel päeval see juhtub," sõnas ajakirja toimetaja.

Köögivahendi tootja Ard'time kinnitab, et toode pole müügis olnud juba aastast 2013 ning toote vigadest olla tarbijaid korduvalt teavitatud.

Prantsuse tarbijakaitseamet hoiatas eile uuesti inimesi mõnede vahukoorekanistrite ohtlikkusest ning need palutakse tootjale tagastada. Aastast 2010 on tooteid tagasi toodud umbes 200 000. Soovitatakse hoiduda kasutamast purke, mis on alumiiniumist ja plastikust otsikuga.

A post shared by Rebecca Burger (@rebeccablikes) on Jun 21, 2017 at 9:07am PDT