CNN vahendab, et noored olid parasjagu valmistamas eksperimendivideot, millega lootsid YouTube'is kuulust võita. Oma kallima sealsamas silmapilkselt teise ilma saatnud Peres tulistas noormeest 50-kaliibrilise Desert Eagle relvaga umbes ühe jala ehk 30 cm kauguselt.

Oma plaanidest video teha kuulutasid nad juba paar päeva tagasi Twitteriski:

Monalisa Perezi ja Pedro Ruiz III nimelised noored omasid videokeskkonnas kahe peale kanalit, nagu paljud paarid, ning uskusid, et julgustükiga saavad tuntuks üle maailma. Erinevaid trikke ja nalju on nad oma fännidele, keda kanalil on 1700, teinud varemgi.

Loo teeb hullemaks asjaolu, et Perez on seitsmendat kuud rase ning peab nüüd tapmise eest kohtu alla minema. Noortel oli juba varasemast üks ühine laps.

Raamatu pihta tulistamise idee olevat neil olnud juba ammu, sest nad olid veendunud, et paksukaaneline trükis peatab kuuli. Noormees olevat oma lapseootel kallimat veennud, et kuul mingil juhul raamatust läbi minna ei saa ja et trikk on ohutu. Kogu ettevõtmist filmisid nad kahe kaameraga, et saada video jaoks võimalikult hea materjal.

Vaata paari teisi videosid:

Millise relvaga oli tegemist, vaata siit: