54-aastane Tarantino kohtus 33-aastase lauljaga 2009. aastal "Väärituid tõpraid" promodes. Iisraeli laulja ja laulukirjutaja Tzvika Picki tütar Daniela kinnitas 1. juulil veebileheküljele Ynet, et nad on väga rõõmsad ja elevil.

The Times of Israeli uudist kinnitas ka Tarantinole kuuluv Los Angeleses asuv kino.

Tarantino pole varem abielus olnud ning nüüd kõlab eelmisel aastal San Diego Adobe Max konverentsil pressile öeldu palju tõenäolisemalt. Nimelt kinnitas režissöör, et tema karjääri mahub kokku 10 filmi, mis tähendab, et võime oodata veel ainult kahte filmi, enne kui otsustab ameti maha panna ja pere luua.

Ta on juba 2012. aastast saadik vihjanud, et paneb varsti ameti maha ning hakkab romaane kirjutama ja liigub edasi teatrisse. Seni viimane film "Vihane kaheksa" ("The Hateful Eight") kandideeris parima operaatoritöö ja naiskõrvalosatäitja Oscarile ning võitis ühe parima muusika eest, mille viis koju legendaarne helilooja Ennio Morricone.

"Vihane kaheksa" algas ka teatega, et tegu on Quentin Tarantino kaheksanda filmiga. Vähesed režissöörid markeerivad nii oma oma filme, kui nad just ei plaani varsti lõpetada. 2015. aasta Entertainment Weekly artiklis andis Tarantino mõista, et tahab teha segamatult kokku 10 filmi, enne kui teda tabab jälle beebipalavik. Tundub, et varsti on see aeg saabumas.

Seni üksnes kaks Oscarit võitnud ja veel kahele kandideerinud Tarantino ütles San Diego konverentsil veel, et kui tema lõpetab, siis loodab, et teda nähakse kui ühte kõige vägavamat režissööri, kes kunagi elanud.

Quentin Tarantino filmide hulka kuuluvad "Minu parima sõbra sünnipäev" ("My Best Friend's Birthday"), "Marukoerad" ("Reservoir Dogs"), "Pulp Fiction", "Jackie Brown", "Kill Bill - Pruudi kättemaks vol. 1" ("Kill Bill: Vol. 2), "Kill Bill - Pruudi kättemaks vol. 2" ("Kill Bill: Vol. 2"), "Grindhouse: Surmakindel" ("Death Proof"), "Vääritud tõprad" ("Inglourious Basterds"), "Vabastatud Django" ("Django Unchained"), "Vihane kaheksa" ("The Hateful Eight").

Tarantino on juba vihjanud ka järgmise projekti kohta: "Bonny ja Clyde'i" stiilis lugu 30ndate Austraalias.

Allikas: The Times of Israel