Ajakirja BAZAAR augustikuu kaanetüdruk Emily Ratajkowski kinnitas oma kahtlusi ajakirjanikule, kui väitis, et teatud filmirollid on tema jaoks jäänud kättesaamatuks, sest tema rinnad olevat olnud liiga suured:

"Minu juhtub kogu aeg üks asi, kus öeldakse, et olen liiga seksikas. See oleks nagu naistevastane hoiak, mis tuleneb sellest, et inimesed ei taha minuga rindade suuruse pärast koos töötada. Mis on rindadel viga? Need on ilusad naiselikud asjad, mida peaks väärtustama. Keda huvitab? Need on toredad suurte ja väikestena. Miks peaksid rinnad olema probleemiks?"

Hollywood pole alati olnud meeste ja naiste suhtes nii võrdõiguslik kui nüüd, kuid arenemisruumi jagub ka praegu.

Probleemidest sõltumata läheb Ratajkowski näitlejakarjääril hästi: filmid "Kadunud" ja "#WAYF. Suve viimane pidu" oli alles algus, sest valmimas on ka veel sel aastal linastuv Robert D. Siegel lavastatud 1980ndatel lahti hargnev romantiline draama "Cruise" ning valmimisjärgus on veel kolm filmi: "Troonide mängu" Natalie Dormeriga "In Darkness", Michelle Williamsi ja Amy Schumeriga "I Feel Pretty" ning "Breaking Badi" Aaron Pauliga "Welcome Home".