Voorand selgitas, et kontserdiks lugude valimine toimus koostöös Jaanus Nõgisto ja Rein Rannapiga. Ta lisas, et lugude valikut mõjutas see, et osade lugudega suhestusid Estonian Voices liikmed rohkem kui teistega. "Näiteks loo "Dokumentideta võõras linnas" puhul tekkis koheselt seade tarbeks ideid ja nii tunduski orgaaniline see lugu ette võtta. Ülejäänud valikusse kuuluvate lugudega oli jällegi emotsionaalne side tugevam," rääkis Voorand.

Seda, kas lood jäävad ka edaspidiseks Estonian Voices repertuaari, näitab Voorandi sõnul aeg. Ta selgitas, et seda otsust mõjutavad publiku reaktsioon ja see, milliseks kujuneb nende endi suhe valmivate seadetega.

Enamus Estonian Voices repertuaarist on siiski omalooming. Vahest tuntuim Estonian Voices poolt tehtud cover on Curly Stringsi loole "Kättemaks".

Lisaks Estonian Voices'ile astub 20. augustil solistidena Lauluväljaku lavale Karl Vilhelm Valter, Ott Lepland, Kristjan Kannukene, Priit Võigemast ja Robert Linna. Ühe osana kontserdist saab laval näha ka andekaid ja noori uue põlvkonna trummareid ning kitarriste. Ruja ühe õhtu põhikoosseisu kuuluvad Andres Põldroo, Laur Joamets, Henno Kelp ja Andrus Lillepea.

Soodushinnaga piletid on müügil selle nädala lõpuni Rahva Raamatu kauplustes ja e-poes ning ticketer.ee keskkonnas.

Osta pilet SIIT.