Mirrori andmetel kinnitas Bondi seeria produtsent Barbara Broccoli, et vahepeal kuni 120 miljoni naela suuruse palganumumbriga rolli tagasi meelitatud Craig on valmis taaskord Aston Martini rooli istuma.

Järgmise filmi tunnuslaulu jaoks soovitakse tagasi ka lauljat Adele, kes laulis sisse 2012. aasta "Skyfalli" tunnuslaulu ning võitis sellega ka parima laulu Oscari.

Mirrori allika sõnul, kes väitis end olevat 25. Bondi filmiga tihedalt seotud, on Craig ja Adele ilmselgelt võidukas meeskond, kes toob raha sisse ning produtsendid näevad hetkel kurja vaeva, et ka Adele järgmisel aastal filmimisega alustava projektiga liituks.

Allika sõnul oli Craigi meelemuutuse taga osaliselt ka tema naine ning suurepärane näitleja Rachel Weisz, kes olevat olnud nõus, et mees käiks terve aasta erinevates eksootilistes piirkondades filmimas.

"Spectre", 2015

Kahjuks ei naase "Tabamatu ilu" ("American Beauty") eest režii Oscari võitnud ning suurepärased "Teekond hukatusse" ("Road to Perdition") ja "Mässajate tänav" ("Revolutionary Road") lavastanud Sam Mendes, kuid võimalus on veel täiesti olemas, sest Mendesi ja Steven Spielbergi eelmisel aastal välja kuulutatud ühine projekt "The Voyeur's Motel" langes ära ja paistab, et režissööril muid projekte veel pole.

Mendesi filmid tõstsid Bondi seeria filmikunstilise taseme poolest senisest hoopis kõrgemale. Siinkohal on paslik mainida ka põhjust: "Skyfalli" operaator oli legendaarne meister Roger Deakins ning "Spectre" filmis üles Christopher Nolani "Tähtedevahelise" ja "Dunkirki" operaator Hoyte van Hoytema.

Hetkel kaalutakse kuulujuttude kohaselt uue Bondi filmi režissööriks Paul McGuigani (“Sherlock", “Lucky Number Slevin", “Victor Frankenstein”).

Enne Craigi lõplikku otsust käisid kuulujutud veel kolmest näitlejast, kes oleks võinud James Bondi ülikonda kanda: nendeks olid näiteks Tom Hardy, Idris Elba ja Tom Hiddleston.

Daniel Craig on seni osalenud neljas Bondi filmis: suurepäraselt vastu võetud “Casino Royale,” kesine “Quantum of Solace", taevani kiidetud "Skyfall” ja leige vastuvõtu osaliseks saanud seni viimane “Spectre".