Homsest algaval tuuril esinevad muusikud Soomes, Lätis, Luksembrugis, Poolas, Itaalias, Ühendkuningriigis, Portugalis, Rootsis, Taanis ja Kanadas. Mõni esinemine tehakse suve jooksul ka kodumaal. Turnee toimub EV100 raames ning sellega tutvustatakse värskelt ilmunud albumit "Kullakarva".

Võimsa eesmärgiga kõikides maailma riikides esineda soovival Trad.Attackil on kodus must kaart, kuskohast on võimalik maha tõmmata valge kate ning näha, mis riikides juba käidud on. Eesmärgiks on järgmise aasta lõpuks terve Euroopa kaart valgeks saada.

Bändi liige Jalmar Vabarna sõnas: "Tallinna lennujaam on meie kodu, viibime siin rohkem kui maal vanaema juures. Tallinna lennujaam on maailma parim lennujaam."

Sandra Vabarna ütles, et lennujaama töötajad olid neile lubanud VIP-kaardid, millegi kiireimini kontrollpunktidest läbi saada. Jalmar tõdes aga, et kuna mingi eesistumine toimub ja palju tähtsaid inimesi on linnas, siis neile siiski kaarte ei anta.

Esimese kontserdi ajal tegi Trad.Attack! nalja, et kavatsevad esineda igas maailma riigis. Tiheda tuurigraafikuga ansambel võib samas tempos jätkates isegi oma eesmärgini jõuda.

Vaata lõbusat lennujaamas toimunud minikontserti.