Raamatu autor, ajaloolane ja endine sõjaväelane Amadeo Martínez Inglés on allikana kasutanud Hispaania endise diktaatori, kindral Francisco Franco salateenistuse liikmeid.

NOS-i korrespondendi Rop Zoutbergi sõnul jälgisid Franco spioonid omaaegset kroonprintsi Juan Carlost väga hoolikalt. Spioonide sõnul oli tulevasel kuningal perioodil, kui ta sai Zaragozas sõjalist väljaõpet, vähemalt 332 seksuaalkontakti. Nende kohta on kirjutatud raportid, millele kirjaniku jutt põhineb.

Septembris ilmuva raamatu järgi jagas Juan Carlos enne abielu tulevase kuninganna Sofíaga armee ja ülikooli ajal voodit sadade naistega. Aga ka pärast kuninglikku laulatust 1962. aastal jätkas Juan Carlos samas tempos. Pärast Franco surma 1976. aastal troonile asudes läks aga pidu tõeliselt lahti. Perioodil kuni 1994. aastani magas Juan Carlos umbes 2000 naisega.

Sellega aga asi ei piirdunud. Ligi 60 aasta kohta loetakse raamatus kuningal kokku 4786 naist.

Zoutbergi sõnul käis Juan Carlos läbi kõige kaunimate naistega kodu- ja välismaalt, kelle hulgas oli tuntud ja tundmatuid, näitlejannasid ja fotomodelle. Raamatus mainitakse ka Briti printsessi Dianat, millest viimane ei pruugi küll tõsi olla, sest Diana on öelnud, et tundis end Juan Carlose läheduses väga ebamugavalt.