G20 kohtumise lõppu tähistaval õhtusöögil asetati USA president Donald Trump istuma Jaapani peaministri abikaasa Akie Abe kõrvale.

Intervjuus New York Times'ile sõnas president Trump, et vestlus proua Abega ei sujunud just kõige paremini. "Mind pandi istuma Jaapani peaministri Shinzo Abe abikaasa kõrvale. Abe on suurepärane tüüp ja tema naine samuti, kuid ta ei räägi inglise keelt," sõnas Trump ajakirjanikele.

Trump seletas edasi, et nende juures viibis ka jaapani keele tõlk, kes olukorra veidi kergemaks muutis: "Ma nautisin õhtut proua Abe seltis vaatamata keelelistele raskustele, ta on väga meeldiv naisterahvas."

Hiljem vahetas Trump õhtusöögil kohti ning istus Venemaa presidendi Vladimir Putini kõrvale, kellega nad protokolli väliselt 15 minutit vestlesid.

Olukorra Akie Abega teeb aga põnevaks asjaolu, et tegelikult räägib Jaapani peaministri abikaasa väga head inglise keelt. Aktiivseid Twitteri kasutajaid olukorra koomilisus inspireeris ja all näete huvitava vahejuhtumi tulemusi läbi Twitteri silmade: