Pasta

Kuninganna hoiab tavaliselt eemale tärkliserikastest toiduainetest, seda eriti üksi einestades. See tähendab, et kindlasti ei kuulu daami menüüsse erinevad pastad. Pigem eelistab naine suurt salatit või grillitud kala koos juurviljadega. Kui sul on kaaluga probleeme, siis tasub kuningannast eeskuju võtta!

Kartulid

Kuninganna jääks keskmisele Eesti perekonnale külla minnes üsna näljaseks, nimelt on ka kartul tärkliserikas toit, mida Elizabeth parema meelega ei tarbi.

Verine liha

Kuningannale meeldib korralikult läbiküpsetatud liha, pooltoores ja toores gurmaanide lihalõik tema toidulauale ei sobi.

Praemunad

Elizabeth eelistab munaputru, talle ei meeldi, kui valged ja kollane on eraldi. Samuti eelistab ta pigem pruune kanamune, kuna need pidavat tema arvates paremini maitsema.

Sibul ja küüslauk

Kuna Elizabeth peab iga päev paljude erinevate inimestega suhtlema ja kohtuma, siis on värske hingeõhk äärmiselt oluline. Ta eelistab, kui tema toidus on sibulat ja küüslauku minimaalselt.

Leivakoored

Tema Kuninglikule Kõrgusele meeldib see, kui leivakoorikud enne võileiva tarbimist ära lõigatakse. Koka sõnul oli kuninganna lemmikvõileivaks kahelt poolt võiga määritud tuunikalavõiku.

Mitte-hooajalised marjad

Kuninganna sööb ainult marju, mis parajasti puudel või peenardel kasvada saavad. Kui keegi peaks talle jaanuaris maasikaid saatma, siis daam neid sööma ei hakka.

Terve banaan

Sinivereline ei söö kunagi banaani kätega, ta teeb seda hoopis noa ja kahvliga. Kõigepealt lõikab ta vilja ülemise ja alumise osa noaga ära, pärast seda lõikab läbi koore. Lõpuks lõikab ta banaani väikesteks ketasteks, mida on tal mugav kahvliga süüa.

Suhkruga tee

Tõelise inglase kombel ei riku kuninganna oma teed suhkruga. Teele lisab ta hoopis tilga piima.