Epp Kärsin on saanud viimasel ajal suure avalikkuse tähelepanu osaliseks, kuna räägib julgelt ja avameelselt eestlastele tihti tabuteemadeks olevatest asjadest.

Enda kohta kirjutab naine, et on kolm aastat tegelenud tantraga, läbinud erinevaid koolitusi ja saadud teadmisi ka palju praktiseerinud. Epp Kärsini arvates on suur potentsiaal tervendada oma kaaslast läbi puudutuste.

Epp kirjutab enda kodulehel, mis on koolituse eesmärk:

  • Lingam massaaži tegemine partnerile viib suhte uuele ja kõrgemale tasandile, kasvab mõistmine, usaldus ja intiimsus ning lugupidamine üksteise vastu.
  • Lingam massaažiga saab korda saata imesid. Meeste seksuaalsed vajadused on tihti kõrgemad kui naisel ja see on parim alternatiiv, mis naine mehele pakkuda saab.
  • Paljudes suhetes kannatavad nii mehed kui naised läheduse puuduse all ja Lingam massaaž võimaldab uuel mängulisel viisil oma armastust väljendada.
  • Sageli on pikaajalised suhted kaotanud oma sära, ollakse füüsiliselt üksteisest eemaldunud ja ei osata leida teed, kuidas taastada aktiivset suguelu. Lingam massaaž annab võimaluse samm-sammult saada oma partneriga lähedasemaks ja sulanduda intiimsusesse, taastades suhte uuel ja paremal moel, nii nagu ei kunagi varem!