Mees sõnas, et soovib tänase päevani, et tol saatuslikul ööl olnuks hoopis tema selle auto roolis, mis Dianat sõidutas. Colin Tebbutt oli ka üks neist, kes läks kohe pärast Diana surnuks kuulutamist printsessi haiglapalatisse, pani akende ette tekid, et inimesed sisse ei näeks ning seadistas konditsioneeri võimalikult madalale temperatuurile.

Colin Tebbutt ja Paul Burrell olid ka need mehed, kes seadsid üles ajutise morgi, millega printsessi surnukeha kodumaale toimetada.

Tebbutt sõnas hommikuprogrammis, et tema arust sisenes Diana auto tunnelisse liiga kiiresti. "Ma olen selles tunnelis ise ju sõitnud," tõdes Tebbutt, et teab, millest räägib.

Tebbutt nägi ka Dianat haiglas ning seda kirjeldas mees järgmiste sõnadega: "Oli väga raske ja emotsionaalne teda seal haiglavoodis lebamas näha, ta polnud ju surnukuuris."

"Ma keerasin ventilatsiooni võimalikult madalale temperatuurile. Kui ma printsessi poole vaatasin, siis ta ripsmed ja juuksed lehvisid õrnalt selles tuules. Ma ei suutnud seda vaadata, pidin pilgu mujale pöörama.

Tebbutti sõnul oli Dianal imetabane huumorisoon ning printsess kohtles oma töötajaid suure austusega. Tebbutt rääkis ka Dianast kõnelevas dokumentaalsarjas, et talle tegi suurt muret haiglapalati kõrge temperatuur, kus printsessi elutut keha hoiti. "Me vaatasime aknast välja ja nägime, kuidas inimesed üritasid pilte teha," kirjeldas Tebbutt toona.