"Võimatu missiooni" filmiseeria kuuenda osa produtsent David Ellison ütles märtsis veebileheküjele Collider, et Tom Cruise on Ethan Hunti uute trikkide filmimiseks treeninud pea terve aasta ning filmis peaksid olema Cruise'i karjääri kõige hulljulgemad trikid.

13. augustil interneti jõudnud video põhjal ei saaks öelda, et Cruise oleks teinud tema mõistes midagi erakordset, kuid pigem näitab võtetel omandatud jalavigastus, et isegi 55-aastasel trikkide tegemisega harjunud näitlejal on kuskil mingid piirid. See on hüpe, mille sooritamisel võinuks viga saada ka päris kaskadöör. See muidugi ei tähenda, et Cruise oleks kohe valust maha istunud. Pigem tundub, et ta oli valmis hüpet uuesti sooritama.

See ongi omakorda põhjus, miks on Tom Cruise Hollywoodi lahedaim superstaar: ta teeb seda, mida on kogu aeg teinud ja teeb seda kriitikute arvamusest hoolimata.

Cruise hiljutine "Muumia" hävitati kriitikute poolt ära, kuid tundub, et 25. augustil linastuv "Barry Seal: Mees üle Ameerika" võib nad tagasi võita, sest see Doug Limani ("Homse piiril") lavastatud tõestisündinud sündmustel põhinev film keskendub rohkem Cruise'ile kui karakternäitlejale.

"Võimatu missioon 6" linastub järgmise aasta 3. augustil. Filmi režissöör on ka eelmise osa "Võimatu missioon: Salajane rahvas" lavastanud ja esimese "Jack Reacheri" filmi meieni toonud suurepärane stsenarist Christopher McQuarrie.

Filmi teistes osades on Henry Cavill, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan ja Alec Baldwin.