Üllatushiti "Deadpool" režissöör Tim Miller on määratud juhtima "Terminaatori" seeria kuuendat osa ning Schwarzenegger on väljendanud huvi naasma ka tema karjäärile aluse pannud tapjaroboti rolli.

Seeria looja James Cameron müüs "Terminaatori" õigused maha enne kui nendest kujunesid üldse hittfilmid, mistõttu lahkus tema pärast teist osa. 2019. aastal saab ta õigused tagasi, aga tal on juba nüüd vähemalt produtsendina võimalus seeria tuhast üles tõsta ja teha valmis film, mis poleks selline pettumus nagu "Genisys".

Schwarzeneggeri sõnul alustatakse "Terminaator 6" filmimisega juba tuleva aasta märtsis ning seeria esimese kahe osa režissöör James Cameron ja viienda osa produtsent David Ellison astuvad produtsentide rollidesse. Kuues osa on uue triloogia algus või vähemalt nii plaanitakse filmistuudiote Skydance ja Paramount Picturesi uue lepingu kohaselt.

Ajakirjale Kleine Zeitung ütles Schwarzenegger, et filmimisega alustatakse märtsis ja tema on samuti kohal. Näitleja mainis, et plaanis on veel "Conani" järg ning sügisel alustatakse ka "Kaksikute" ("Twins") järje "Kolmikud" ("Triplets") filmimisega, mis tähendab, et järgnevatel aastatel saame näha päris mitmeid Schwarzeneggeri kuldajastu filmide järgesid.