"La La Land'i" peaosatäitja nimetati ametlikult maailma enimteenivaks naisnäitlejaks ajakirja Forbesi poolt. Eelneval kahel aastal oli sellel positsioonil Lawrence.

28-aastane Emma Stone kogus tänavu oma arvele tervelt 26 miljonit dollarit, millest enamus tuli kassahitis "La La Land" mängimise eest. Käesoleva aasta alguses kõneles Emma ka näitlejate palgalõhest ning rääkis, kuidas tema meeskolleegid andsid osa oma palgast talle, et ta saaks nendega võrdset töötasu.

"Nad tegid seda minu heaks, sest tundsid südames, et see on õige tegu ja aus pealekauba. Palgalõhe teemat ei armastata eriti lahata," sõnas Stone ajakirjale "Out".

Jennifer Aniston oli Emma Stone'i järel teine, teenides aastaga 25,5 miljonit dollarit. Anistoni arvele tiksub pidevalt ka veel kultussarja "Sõbrad" tasusid, ent naine mängis ka filmis "The Yellow Bird" ning tegi kaasa mitmes reklaamis.

Möödunud aastate troonivalitseja Jennifer Lawrence peab tänavu leppima kolmanda kohaga, teenides 24 miljonit dollarit. 2016. aastal sai Lawrence tabeli tipus ilutseda numbriga 46 miljonit dollarit.

Tabeli tänavune uustulija on Emma Watson, kes sai tuntuks "Harry Potteri" saagast. Selle aasta tabelisse jõudis Watson animafilmi "Kaunitar ja koletis" osatäitmise eest.