Stand-up kontsertide sarja "Oma jõul", mis tänavu jõuluajal mööda Eestit tuuritab, eesmärk on päästa kuulajad talvepimedusest parima muusikalise huumoriga, põimides ühte õhtusse hea muusika ja hea nali.

Täiesti uutmoodi stand-up kontsert pakub üllatavaid ja vaimukaid eksperimente pillide ja teada-tuntud lugudega, muidugi Jani nalju oma tuntud headuses ja lisaks esitab trio igal stand-up kontserdil ühe publiku sooviloo. Kahe tuntud muusiku kõrval lavale astuva Jan Uuspõllu jaoks on muusika tema elus olulisel kohal olnud juba kooliajast peale ja tänaseks on ta olnud osaline kümnetes muusikaprojektides.

"Esimest korda elus astun lavale trio koosseisus. Rene ja Mairo on väga kõvad tegijad ja et nendega muusikalist dialoogi pidada on minu jaoks suur katsumus. Igaljuhul teen trenni ja luban anda endast parima. Õnneks on meil ühiselt nihkes huumorimeel, mis võib mind päästa hukatusest," sõnas Jan.

Stand-up kontserdi "Oma jõul" avaõhtu leiab aset 21. novembril Paide Kultuurikeskuses ja sealt edasi hakkab trio publikut rõõmustama nii suuremates kui ka väiksemates paikades kõikjal üle Eestimaa. Piletid saadaval Piletilevis.