1. "Ja sinu ema ka!" ("Y Tu Mamá También", 2001)

Sünopsis: Mehhikos lähevad kaks teismelist poissi ja vanem naine reisile ning saavad nii mõndagi teada elu, sõpruse, seksi ja üksteise kohta.

2. "In the Mood for Love", 2000

Sünopsis: Kaks naabrit, mees ja naine, astuvad platoonilisse suhtesse, kui avastavad, et nende abikaasad on truudusetud.

3. "Armastus" ("Love", 2015)

Sünopsis: Kultusrežissööri staatusesse tõusnud Gaspar Noe kirjeldab ise oma uut šedöövrit nii:

"Armastus ilmneb sealpool head ja kurja. Armastus on geneetiline vajadus. Armastus on teadvuse muudetud seisund. Armastus on kange narkootikum. Armastus on vaimuhaigus. Armastus on võimumäng. Armastus on selleks, et end ületada. Armastus on pimestav valgus. Armastus on sperma, higi ja pisarad."

4. "Sex ja Lucia" ("Sex and Lucía", 2001)

Sünopsis: Mitme inimesed elud põimuvad isoleeritud saarel ning neid kõiki ühendab autor, kelle romaan on muutunud osaks tema elust..

5. "Seotud" ("Bound", 1996)

Sünopsis: Lesbist eksvang kohtub Violetiga, kelle mees Caesar tegeleb rahapesuga. Nad armuvad ja otsustavad mehelt kaks miljonit dollarit maffiaraha varastada, lavastades mehe süüdi.

6. "Kihu" ("Body Heat", 1981)

Sünopsis: Jurist Ned Racine (William Hurt) kohtub abielunaise Matty Walkeriga (Turner) ning alguse saab kuum suhe, kuid peagi soovib naine tappa oma rikka abikaasa ning veenab Nedi seda tegema.

7. "9 laulu" ("9 Songs", 2004)

Sünopsis: Kahe noore suhe areneb läbi kontserdite ja seksuaalse kontakti. Mõnede jaoks on film ainult muusika ja seks, aga igaüks võib leida filmis midagi muud.

8. "Unistajad" ("The Dreamers", 2003)

Sünopsis: 1968. aasta kevadises Pariisis tutvuvad kaksikutest Theo (Louis Garrel) ning Isabelle (Eva Green) Californiast pärit vahetusõpilase Matthew'ga (Michael Pitt), kes sarnaselt neile tunneb tohutut armastust filmikunsti vastu. Matthew ja kaksikute sõprusside tugevneb ning konservatiivselt kasvatatud Matthew laskub aina sügavamale Theo ja Isabelle'i intiimsesse ja seksuaalsesse maailma, samas kui nende ümber on möllamas Pariisi 1968. aasta õpilasmässud.

9. "Mulholland Drive", 2001

Sünopsis: Pärast Mulhollandi teel toimunud autoõnnetust tuigub selle ainuke ellujäänu, mustajuukseline naine, Los Angelese tänavatel ning jõuab lõpuks ajutiselt elanikuta korterisse. Järgmise päeval kolib sinna elama heasüdamlik Betty, noor naine, kes loodab näitlejakarjääri peale. Koos üritavad nad lahendada mõistatust mustajuukselise ümber, kes õnnetusest saadik midagi ei mäleta.

10. Belle de Jour (1967)

Sünopsis: Noor koduperenaine otsustab oma õhtupoolikud veeta prostituudina.