Kinoklassika mõjuvõimsaima triloogia veelgi erilisemaks ja nostalgilisemaks esitamiseks linastub “Ristiisa” kolmas osa eksklusiivselt 35mm filmilindi pealt. Coca-Cola Plaza on veel üks väheseid kinosid Eestis, millel on üldse töökorras tipptasemel 35mm projektor ja seda käsitseda oskavad mehaanikud.

"Ristiisa III"

Filmimaraton algab pühapäeval, 3. septembril:

13:00 - Ristiisa
16:30 - Ristiisa II osa
20:30 - Ristiisa III osa

Kes sellel pühapäeval filmielamusest osa võtta ei saa, siis uus võimalus selleks on nädal hiljem: 11.-13. septembrini on Coca-Cola Plaza kavas iga päev kell 20.30 üks triloogia osa.

Kõiki filme näidatakse inglise keeles ilma subtiitriteta!

Francis Ford Coppola lavastatud mõjuvõimsad kolm draamafilmi räägivad Corleone perekonna krimidünastiast. Kui selle vananev juht "Don" Vito Corleone otsustab impeeriumi oma pojale pärandada ja narkoärisse sukelduda, tabab tema perekonda pingeline vastasseis teiste mõjuvõimsate maffiaperekondadega.

Kinoklassika sündmustesarja raames näitamisele tulevate filmide hulgas on nii suurte filmistaaride varajasi rollisooritusi kui ka meie seast juba lahkunud legendide kultusfilme. Kinoklassika pakub ainulaadset võimalust näha filmiajaloo pärleid suurel ekraanil. See on elamus kõigile, kes ei ole oma lemmikuid kinosaalis näinud ja ka neile, kes teevad nendega esimest korda tutvust.

Oktoobris linastub Mel Gibsoni meistriteos "Kartmatu", novembris Steven Spielbergi suurejooneline ulmefilm "Kolmanda astme lähikontakt" ning detsembris saabub kinodesse jõulude aegne hitimeister John McClane filmis "Visa hing".