43-aastane poptäht, kes on olnud staar juba 16-aastasest saati, leiab, et muusikaäri on tema tervisele kohutavalt halvasti mõjunud.

Williams rääkis The Sunday Times’ile, et tunneb, et poleks vaimselt nii ebastabiilne, kui ta poleks kuulus. “See töö on mu tervisele tõesti halb. See veel tapab mind, kui ma ei hakka asjale teisiti lähenema,” rääkis ta. “Depressioon sprindib läbi mu perekonna. Ma ei tea, kas oleksin vaimselt nii haige, kui ma poleks kuulus. Kindlasti poleks asi nii jõle ja võimas, kui poleks kuulsust. Kogu maailm vahib sind suurendusklaasiga ja kõik su vead muutuvad ka suuremaks,” pihtis artist, kes kurdab ka ärevushäire ja agorafoobia üle.

Omal ajal ka alkoholi ja mõnuainetega kimpus olnud Williams peab enda päästjaks oma naist Ayda Fieldi, kellega neil ka kaks last on: viiene tütar Teddy ja kahene poeg Charlie. Kuuldavasti on Williams lasknud igaks juhuks spermat ka külmutada, et vajadusel oma naisele veel järeltulijaid pakkuda, kui tema selleks mingil põhjusel ühel hetkel ei peaks suuteline olema.