Jäär (21.3-19.4)
Kui Jäär sinusse armub, siis ta teeb sulle komplimente. See, et talle inspireerivalt mõjud, ongi osaliselt põhjus, miks tal üldse sügavamad tunded tekkisid. Tüüpiline Jäär peab end igati lahedaks, nii et vajab enda kõrvale võrdselt märkimisväärset isikut, kes teda inspireeriks ja motiveeriks.

Muidugi ei armasta Jäär automaatselt kõiki, keda imetleb, aga kui tahad tema õrnade tunnete suhtes kinnitust saada, siis jälgi, kas ta teeb komplimente.

Sõnn (20.4-21.5)
Kui Sõnn sinusse armub, siis ta kuulutab teie lähedusest kõigile. Ta armastab tuliselt ja veendunult: kui kord tema „lähiringi“ pääsed, siis sinna ka jääd. Ta võtab oma suhteid väga tõsiselt ja on väga lojaalne. Kui Sõnn kedagi või midagi armastab, siis on seda lausa füüsiliselt tunda. Ta käitub sinu suhtes kaitsvalt ja tahab, et inimesed alati kõikjal teaksid, et lähedased olete.

Kaksikud (22.5-21.6)
Kui Kaksikud sinusse armuvad, siis nad teevad mida iganes, et sinu eest hoolitseda. Andmine ja isetus on Kaksikutel sügaval loomuses ja neile teeb palju rõõmu, kui saavad teise inimese õnnelikuks teha. See võib avalduda eri viisidel: ta tahab sulle õhtusööke valmistada, pidusid korraldada, tööpäeva lõpus helistada, et küsida, kuidas läinud on. Kaksikud käituvad väga hästi inimestega, kellest hoolivad.

Vähk (22.6-22.7)
Kui Vähk sinusse armub, siis ta muutub kohmetuks. Vähile on ujedus üldiselt võõras, nii et kui hakkab su läheduses ebakindluse märke ilmutama, siis on see positiivne märk. Ta ei taha oma tunnetest kuulutada enne, kui on partnerit enda arust põhjalikult tundma õppinud, nii et võib su esmalt proovile panna. Vähi tunded on selged ja tugevad, nii et ta ei pruugi osata nendega hästi toime tulla ning võib lausa imelikult käituda: näiteks totakaid nalju teha ja hiljem (salaja) nutta.

Lõvi (23.7-22.8)
Kui Lõvi sinusse armub, siis ta ei peida seda. Lõvi üldiselt ei pelga sümpaatiaid välja näidata – ta on ka harjunud, et teda samamoodi koheldakse – ja enesekindlalt käitub ta ka suhet paika pannes.

Kui ta pole veel otse armastust avaldanud, siis jälgi, mida ta maailmale välja näitab. Lõvi võib näiteks Facebookis märkida, et on suhtes ja sulle hiljem kommenteerida, et „me oleme ju“, sest „see on ju täiesti ilmne“.

Neitsi (23.8-22.9)
Kui Neitsi sinusse armub, siis ta üritab seda esialgu lausa instinktiivselt peita. Ta muutub jahedamaks ja teeb näo, et kõik on cool… kuni see mask murdub ja ta äärmisel juhul lausa nuttes tunnistab, et mõtleb sinust kogu aeg. Aga selle hetkeni jääb ta pealtnäha lihtsalt heaks sõbraks, sest tahab kõigepealt kindlaks teha, et sind saab ikka usaldada.

Kaalud (23.9-22.10)
Kui Kaalud sinusse armuvad, aga ei julge seda välja näidata, siis nad üritavad sind võrgutada, et just sina esimese sammu teeksid. Nad on üldiselt enesekindlad ja armastavad, aga tundevärk võtab nende puhul natuke aega – nad tahaksid esmalt sebimist ja meelitusi saada, et ei peaks oma haavatavust esimesena näitama. Nii et kui sa Kaaludele meeldid, siis ta näitab end sulle alati võimalikult atraktiivsest küljest, aga jääb ootavale positsioonile.

Skorpion (23.10-22.11)
Kui Skorpion sinusse armub, siis ta… aina küsitleb sind. Tal avaldub veider komme kogu aeg midagi pärida ja esitada terve leegion pealtnäha suvalisi küsimusi, ilma et ta enda kohta eriti midagi paljastaks. Mida sa eelmisel nädalal tegid? Miks need puud siin tee ääres nii longus on? Millega su ema tegeleb? Jne. sinust huvitatud Skorpion esitab palju küsimusi, kes ei julge oma tundeid avaldada, sest kardab hülgamist.

Ambur (23.11-21.12)
Kui Ambur sinusse armub, siis ta hakkab sarkastilisi nalju tegema. Amburile valmistavad tunded raskusi ja ta eelistab neid oma kuiva huumori alla matta. See on tema viis armastusega toime tulla: nalja teha, sind õrritada jm. Kui talle seda keelata, siis talle tundub, et ei pääse sulle lähedale. Nii et mida mängulisemaks Ambur muutub, seda rohkem on armastus tema sees kasvanud.

Kaljukits (22.12-20.1)
Kui Kaljukits sinusse armub, siis ta muutub ebakindlaks. Tavaolukorras on see viimane omadussõna, mis tema puhul pähe tuleks, aga tunded muudavad teda. Ta hakkab oma ihade objekti peaaegu kartma ning võib hakata ujedalt käituma. Kaljukits on kinnise loomuga ja õrnad tunded toovad selle kõige selgemalt välja. Seetõttu võib Kaljukits ka suhte alguses üsna pikalt arvata, et partner on temast parem, mis lõhub tema enesekindlust.

Veevalaja (21.1-18.2)
Kui Veevalaja sinusse armub, siis ta seab oma elus tähtsale kohale võimaluse sinuga koos aega veeta. Kui tavaliselt tundub, et ta ei võta midagi liiga tõsiselt ega lase asjadel korda minna – seda muljet aitab säilitada ka Veevalajate kalduvus üle töötada – siis armastuse puhul see muutub. Kui Veevalaja hoolib, siis ta tõesti hoolib. Ta keskendub sulle nagu välk piksevardale, mis võib olla nii selge ja ootamatu, et võtab lausa jalust nõrgaks. Veevalajad ongi selles mõttes kõige kergemini loetavad partnerid. See, kas ta hoolib või mitte, saab ruttu selgeks.

Kalad (19.2-20.3)
Kui Kalad sinusse armuvad, siis nad püsivad sinuga lakkamatult kontaktis. Eemal olles püüb ta tundeid loomingusse valada, aga muidu teeb kõik endast oleneva, et sinuga koos aega veeta või vähemalt vestelda. Ta on nõus rääkima mittemillestki ja kõigest, saatma kell 3 öösel tekstisõnumeid ja meeme ning võib sulle koguni vanamoeliselt käsitsi kirjutada. Usu meid: kui Kalad tahavad kogu aeg suhelda, siis neil on suur huvi.