David Ayer ("Raev", "Karmid ajad", "End of Watch") saatis enne "Suitsiidisalga" linastumist Marveli sinna, kuhu päike ei paista, andes sellega mõista, et DC teeb paremaid filme. See, et nii Marveli ja DC filmid teenivad korralikult tagasi, ei ütle veel kvaliteedi kohta midagi. Marveli filmid on vähemalt tuntud arusaadavate tegelaste ja enam-vähem huvitavate lugude poolest, aga "Suitsiidisalk" oli ülemonteeritud, alaarendatud ja fantaasiavaene film, kus oli tunda stuudio karvast kätt niivõrd hästi, et režissööri enda stiil lämbus erinevate kokkade arvamuste all ära.

Ayer hakkas pärast filmi linastumist rääkima, et tema teeb ka "Suitsiidisalga" järje ja plaanitava "Gotham City Sirens" ekraniseeringu, kuid paljud panid need väited kahtluse alla, sest vaatamata filmi edule võttis Warner Bros. kriitikute hinnanguid südamesse.

Ayer lavastas vahepeal 100 miljoni dollariga Netflixi jaoks fantaasiamäruli "Bright" ning andis filmi promodes mõista, et voogedastusgigandi heaks töötades sai ta ennast väljendada ja teha, mida tahab, vihjates seejuures ühele teisele stuudiole, mis seda kohe kindlasti ei lubanud. See stuudio oli muidugi Warner Bros., kelle tänavune "Wonder Woman" on 2013. aastal "Terasmehega" alguse saanud uue DC filmiuniversumi jaoks esimene film, mis tegi korraliku kinokassa ja meeldis ka kriitikutele.

Kerime aja tänasesse päeva ning saame kinnitada, et "Suitsiidisalk 2" on juba valmimas ja seda teeb kvaliteetsete põnevike poolest tuntud Gavin O’Connor, kelle "Audiitor", "Võitleja", "Jane Got a Gun", "Pride and Glory" ja "Miracle" on kõik enamjaolt hästi vastu võetud. Enamasti krimifilmide poolest tuntud O'Connor paistab olevat järje jaoks hea valik, aga seda paistis samuti enamjaolt krimifilmide poolest tuntud David Ayer.

Järje jaoks peaksid olema tagasi ka Will Smith, Margot Robbie ja Jared Leto. Kaks viimast said ka oma filmi, mis kujutab nende kehastatud Jokkeri ja Harley Quinni armuloo algust. Hiljuti kuulutati välja ka uus Jokkeri film, milles ei löö kaasa enam Jared Leto, sest kuulujuttude kohaselt tahab Warner Bros. klouni rollis näha Leonardo DiCapriot, sest filmi produtseerib ei keegi muu kui legendaarne Martin Scorsese.

"Suitsiidisalk 2" võtted peaksid algama järgmisel aastal.