"I have an idea,” Beverly said quietly.

In the dark, Bill heard a sound he could not immediately place. A whispery little sound, but not scary. Then there was a more easily place sound… a zipper. What—? he thought, and then he realized what. He was undressing. For some reason, Beverly was undressing."

See on osa stseenist, mida ei kaasatud ka 1990. aasta miniseerialis "See", sest selles kirjeldadakse alaealiste vahekorda.

Nimelt astuvad Kingi raamatus kuus alaealist poissi kanalisatsioonisüsteemi lõksu jäädes vahekorda alaealise tüdrukuga. Uues filmis astutakse sellest kohast lihtsalt üle: "Luuserite klubi" läheb kanalisatsiooni deemonlikule klounile vastu astuma ja leiavad ta ka üsna pea üles, kuid raamatus jäi sinna vahele koht, kus noored eksivad lootusetult ära ja satuvad paanikasse. Grupi ainuke tüdruk Beverly mõistab, et ainuke viis neid maha rahustada, on nende kõigiga seksida. Raamatus kirjeldatakse antud seksistseenis väga põhjalikult Beverly vahekorda iga poisiga.

King ei soovinud, et seda stseeni võtaks keegi ropuna, mistõttu selgitatakse raamatus, et selline intiimsus grupi liikmete vahel oli vajalik, et tugevdada nende sõprust ja sellest tulenevat jõudu, mida oli vaja Pennywise'i alistamiseks.

See kummaline seksistseen tekitab taakord palju kõmu, sest uus "See" jõudis kinodesse.

King kommenteeris stseeni vajalikkust 2013. aastal Stephenking.com foorumites, kus kinnitas, et seda kirjutades ei mõelnud ta otseselt seksuaalse aspekti peale.

"Raamat rääkis lapsepõlvest ja täiskasvanutest, kes ei mäleta enam lapsepõlve. Keegi meist ei mäleta, mida tegime lastena. Me arvame, et mäletame, aga tegelikult me ei tea, mis täpselt juhtus. Luuserid teadsid, et nad peavad kokku hoidma ja saama üheks. See seksuaalne akt ühendas lapsepõlve täiskasvanute maailmaga, See on teine versioon klaastunnelist, mis ühendab laste raamatukogu täiskasvanute omaga. Ajad on muutunud ja nüüd vaadatakse seda stseeni hoopis teise pilguga".

Vulture uuris hiljuti Kingilt, et kas foorumis avaldatud kommentaar on ikka tema oma ning peale kinnitust, et ta tõesti selle ka kirjutas, ütles maailmakuulus õuduskirjanik, et on endiselt hämmeldunud, et sellest seksistseenist ikka veel räägitakse, aga raamatus ja filmides tapetud lastest nii palju ei räägita."

"See peab midagi tähendama, aga ma pole kindel mida", ütles King Vulture'i ajakirjanikule saadetud vastuses.

Andy Muschietti lavastatud "See" pidi vähemalt stsenaariumi tasandil samuti tegelema antud stseeniga ning protsessi käigus otsustama, kas üldse seda mingil kujul filmi panna.

Stsenarist Gary Dauberman kirjeldas ajakirjale EW seksistseeni ekraniseerimist:

"See on üks stseen, mida tuuakse kogu aeg esile, millest on muidugi kahju. See on küll oluline, aga ei ole raamatu keskne osa ega peakski olema. Me teame, mis oli selle stseeni eesmärk ja miks see seal oli ning me üritasime teha sama stseeni aga hoopis teise lahendusega."

2014. aastal valminud stsenaariumi ühes versioonis oli seksistseenil hoopis teistsugune tõlgendus: pärast Pennywise'i alistamist eksivad Luuserid kanalisatsiooni ära, aga kui Beverly tunneb, et poisid hakkavad paanikasse laskuma, kallistab neid kõiki, mis omakorda aitab neil põgeneda.

"See" ("It") on üllatavalt verine õudusfilm, mis hirmutab korralikult ning kostitab vaatajaid ka hästi kirjutatud tegelaste ning tõsise looga lapsepõlvehirmudest ja täiskasvanuks saamisest. Kui see üks stseen raamatust oleks ka filmi jõudnud, siis räägitaks praegu ainult sellest ja nagu King ise antud stseeni korduva meediakajastuse kohta ütles: "See peab midagi tähendama, aga ma pole kindel mida."