"Mees Kuu pealt" ("Man on the Moon"), "Maski" ("The Mask"), "Ace Ventura" filmide, "Trumani Show" ("The Truman Show") ja "Karge meele igavene sära" ("Eternal Sunshine of the Spotless Mind") staar astus hiljem Toronto filmifestivalil oma dokumentaalfilmi "Jim & Andy: The Great Beyond" promodes uuesti kaamera ette, kus pidi kohe oma kummalist sõnavõttu selgitama.

Carrey jäi oma sõnadele kindlaks öeldes, et meie olemegi universum, mistõttu me ei pea tähtede poole küündima, vaid laskma hoopis elul voolata ja lihtsalt uksest välja astuma.

Voogedastusgigant Netflix haaras Veneetsia ja Toronto filmifestivalil linastunud dokumentaalfilmi "Jim & Andy: The Great Beyond" ehk täispika pealkirjaga "Jim & Andy: The Great Beyond - The Story of Jim Carrey & Andy Kaufman Featuring a Very Special, Contractually Obligated Mention of Tony Clifton" (vau!) levitusõigused kohe endale.

Dokumentaalfilm räägib varalahkunud mõjuka koomiku Andy Kaufmani biograafilise filmi "Mees kuult" loomisest ja Jim Carrey nelja kuu pikkusest ettevalmistusperioodist, et teda ka tõeliselt kehastada.

Carrey teenis 1999. aasta filmi eest ka Kuldgloobuse ning filmis saabki näha Kaufmani endise tüdruksõbra Lynne Marguliesi ja kirjutamispartneri Bob Zmuda filmitud kaadritaguseid momente, kuidas Carrey kujunes Kaufmaniks. Nüüd, 18 aastat hiljem vaatab Carrey tagasi rollile ja filmile, mis mõjutas väga palju tema karjääri ja muidugi ka teda ennast.

Film linastus ka Veneetsia filmifestivalil, mille raames saab näha ka toredat intervjuud Carrey ja režissööriga ning muidugi on Carrey nagu Carrey ikka: kord kloun, alati kloun ja seda muidugi heas mõttes.

Carrey räägib elust, kuulsusest, loomingust ja Andy Kaufmanist.