Vabatahtlikuametit pidav Hannah Louise Miell ja mereväelane Jack Dudley suureks unistuseks oli pulm Itaalias, Ravellos. Et paaril jäi unistuse täitumisest pisku puudu, otsustasid nad pöörduda abipalvega kaaskodanike poole. Nõndaks saigi üles seatud kampaania ühisrahastusplatvormis GoFundMe lootuses, et kaasmaalaste süda härdub.

Hannah' ja Jacki abipalvet jagati küll 7000 korda, ent mitte sugugi selliste kommentaaridega nagu armastajad lootsid. Nende üleskutset mõnitati lausa armutult.

Verbaalseid ja virtuaalseid hoope paarikesele igast ilmakaarest ning projekt kogus toetust vaid 55 naelsterlingit. "Kui sa ei saa lubada endale oma unelmate pulma, siis oota kuniks sul piisavalt raha on või abiellu kuskil mujal," kirjutas üks kommentaator.

Teine õeluskott lisas: "See peab olema nali? Mõelge teistele miljonitele inimestele, kes tahaksid lihtsalt lubada endale üüri, maksta arveid või osta ühine kodu."

"Meil kõigil on unistusi, aga oma pulmaks peaks ikka ise raha koguma, mitte seda teistelt kerjama," sõnas kolmas.

Ühisrahastuse projektis kirjeldasid asjaosalised, et nende kooselu on möödunud läbi raskuste. Jack on pidevalt merel ning teenis ka 2012. aastal Afganistanis. Hannah töötab vabatahtlike organisatsioonis, milles abistab koduta jäänud ja haigeid loomi.