Pärast "Röövitud" osales Neeson järjest suuremates ja väiksemates märulites nagu näiteks "A-Rühm", "Kolm järgmist päeva", "Lumevangid", "Röövitud 2", "Otselend", "Tants hauakividel", "Öine jaht", "Röövitud 3", kuid viimastel aastatel lisandusid ka korralikud draamarollid filmides "Kui koletis kutsub" ja Martin Scorsese "Vaikus".

Alles hiljuti ilmus Neesoni järgmise märuli "The Commuter" treiler ja huvitaval kombel andis näitleja umbes samal ajal ka teada, et nii tema kui ka tõenäoliselt publik on talle pakutavatest märulitest väsinud.

Sky News vahendas Neesoni kommentaare otse Toronto filmifestivalilt. Näitleja tunnistas, et märulistaariks kujunemine juhtus täiesti kogemata.

"Ma viskavad nende filmides osalemiseks minu suunas ikka veel väga palju raha", selgitas Neeson.

Neeson tunnistas, et tal on aeg asja rahulikumalt võtta.

"Ma olen 65-aastane ja lõpuks tüdineb publik minust ära", ütles Neeson filmifestivalil.

Mõnes mõttes on tal õigus, kuid usun, et paljud vaataksid teda nii draama - kui ka märulirollides edasi veel mitmeid aastaid. Üks ei pea välistama teist.

Üheks Neesoni järgmiseks filmiks on ka Steve McQueeni ("12 aastat orjana", "Häbi", "Nälg") põnevik "Widows" ning arvestades režissööri varasemate tööde kvaliteeti, siis ei saa see kindlasti olema tavaline märul.

2018. aastal peaks näitlejal linastuma kolm filmi, mis mahuvad ka põneviku või märuli žanri. 2019. aastal pole tal hetkel midagi kirjas, mis võib tähendada, et Neeson kavatseb tõesti rahulikumalt võtta.

Neesoni uusima märuli "The Commuter" treiler.