1. Tahad mikrolaineahjus kaht kausitäit korraga soojendada, aga need ei mahu kõrvuti? Pane üks kauss kõrgemale, kasutades tõstmiseks tagurpidi keeratud tassi (või ükskõik millist kitsamat mikrolaineahjukindlat nõu). Säästad nii aega kui elektrit ja seeläbi ka raha.

2. Elad väikses korteris ja korraldad sõpradele peo ning tahad miskit köögis hakkida, kuid ruumi pole kuskilt võtta? Ava enda nõudesahtel (tead küll, see kus sa kahvleid-nuge hoiad) ning pane selle peale lõikelaud (NB! Lõikelaud peab olema laiuselt suurem kui sahtel, et see kenasti seal peal püsiks). Saidki väikse lauakese juurde, kus võid nii hakkida kui ajutiselt asju hoida.

3. Ava kõvasti kinni kiilunud purk, kasutades tugevat teipi. Kindlasti on sul kodus tugevat teipi (näiteks halli toruteipi). Võta teibist umbes 10-15 sentimeetri pikkune riba, kinnita sellest kolmandik purgikaane ühe külje külge ja tõmba täiest jõust. Purgikaas avaneb koheselt!

4. Tahvelarvuti saad seinale kinnitada vähem kui 5 euro eest. Milleks osta ülehinnatuid kinnitusi, kui saad tahvelarvuti seina külge kinnitad ka tavaliste, lihtsate rätikukonksudega. Neid saad igast supermarketist ja kodutarvete poest. Kleebi 2 konksu tavaliselt seinale (nende vahe peaks olema väiksem kui su tahvelarvuti ekraani laius) ning üks-kaks konksu "pea alaspidi" kõrgemale (sama kõrgele kui su tahelarvuti ekraani kõrgus). Nüüd saad külje pealt tahvli konksude vahele libistada, kus see turvaliselt kinnitatud on.

5. Ära tunne enam kunagi lahtise püksiluku pärast piinlikkust - kinnita püksiluku külge võtmerõngas. Enne pükste kinni nööpimist tõmba lukk kinni ning pane võtmerõngas püksinööbi külge. Nüüd pole mingit võimalust, et su pükste lukk ise lahti tuleks.

6. Teibi algus-ots on kadunud? Järgmine kord, kui teipi kasutad, pane lahtise otsa külge kirjaklamber - see ei muuda teibi kleepivust ning leiad alguskoha koheselt.

7. Eemalda nahast pind vaid mõne minutiga ning täiesti valutult - pane pinnu asukoha peale veest ja söögisoodast tehtud pastat. Paari minuti pärast hüppab pind ise nahast välja.

8. Mikrolaineahju seinad on kuivanud toiduga määrdunud? Pane uuni kausitäis vett, soojenda seda 2-3 minutit. Veeaur teeb kivistunud toidujäätmetest lihtsasti eemaldatava soga.

9. Kuidas taaskasutada kollaseid kleepribaga märkmepaberikesi? Kui neid enam vaja pole, on need suurepärased klaviatuuripuhastajad - tõmba kleepuva osaga klahvide vahedest kogu tolm ja mustus!

10. Viltusel autoistmel ei taha pitsa peal kate eriti hästi püsida? Pane istme tahaossa (sügavamasse kohta) pudel - see tasakaalustab pitsakarbid ning need on koju/peole jõudes nagu ahjust tulnud! (PS! Kui tee on pikk võid pitsade soojas hoidmiseks sisse lülitada ka istmesoojenduse.)

11. Blenderi puhastamine on ebamugav ja isegi ohtlik... Kui sa just ei tea seda superhäkki - pane blenderisse umbes 2/3 jagu vett ning sorts nõudepesuvahendit. Pane masin tööle, lase sellel mõnikümmend sekundit töötada ning loputa kann ära - blender ongi puhas!

12. Sülearvuti ülekuumenemise vastu aitab hästi arvuti alla pandud munarest või papist munakarp.

13. Tahaks miskit head, aga ei viitsi poodi minna? Võta sügavkülmast (ükskõik mis maitsega) jäätis ja otsi kapist välja jahu ning umbes teelusikatäis küpsetuspulbrit. Sega nad kokku, kuni saad küpsisetaigna sarnase segu. Viska tainas võiga määritud vormi, aseta see ahju, küpseta 45 minutit 180 kraadi juures ja saadki maitsva magusa saia!

14. Tassikook on küll maitsev, kuid glasuur lõpetab otsapidi ninas? Võta koogike selle pabervormist välja, lõika keskelt laiuti (horisontaalselt) pooleks ning pööra glasuuriga koht ümber. Saad pisikese burgeri moodi koogikese, mille keskel on maitsev glasuur. Boonus - sa ei määri enda nägu seda süües ära.

15. Nutellapurk on tühi (noaga sealt enam määret kätte ei saa, aga miski seal ikkagi on)? Vala sinna piima, raputa ja saad maitsva kakaojoogi. Või siis täida purk jäätisega ja saad maitsva lisandiga jätsi süüa!

16. Sul on kaks võtit, mida alatihti segi ajad? Värvi nende pead (laiem osa) küünelakiga, nii eristad neid kohe!

17. Unustad kogu aeg, kellele sa mida laenanud oled? Kui sõbrale järgmisel korral DVD või mälupulga laenad, tee temast ja ta laenatud asjast telefoniga pilti. Pildi puhul on näha, millal see tehti ning mis ta sulle võlgneb.

18. Joogikõrs tõuseb kogu aeg joogipurgist välja? Su joogipurgil on sisseehitatud kõrrehoidik - see sama väike auguga metallnublu mille abiga purgi avasid! Pane kõrs sellest läbi ja see püsib paigal.

19. Kuidas sibulaid lõigates mitte nutta? Näri samal ajal nätsu.

20. Kirjutasid valge tahvli peale kogemata kustumatu "permanent" markeriga? Sodi markerijoon üle valgetele tahvlitele mõeldud "whiteboard" markeriga ja kustuta see - tahvel on vaevata taas valge!