Hittloo "Nothing Compares 2 U" lauljatar meenutas möödunud nädalal Dr. Philiga kõneledes, kuidas tema ema Marie O'Connor "pidas piinakambrit" ja piinas teda, kuni ta 13-aastaselt kodust põgenes. USA teleterapeut Dr. Phil organiseeris pärast südantlõhestavat vestlust Sinead O'Connorile koha raviasutuses, kus naise vaimse tervisega lähemalt tegeletakse. Arstid kuulutasid Iirimaalt pärit lauljanna juba mitu aastat tagasi ebastabiilseks isikuks, ent nüüd teatab ta, et tal diagnoositi hoopis bipolaarne häire.

"Mul ei ole BPD. Olen bipolaarne. On kulunud 13 aastat, et Iiri arstide diagnoosi selgitada," kirjutab O'Connor sotsiaalmeediasse läkitatud sõnumis. "Antidepressandid on bipolaarsetele inimestele väga ohtlikud. Me kasutame teisi ravimeid. Seetõttu on kulunud mul hüsterektoomiast ja viimase kahe aasta traumast taastumiseks nii palju aega. Nüüd olen ma õigete ravimite peal ja jään kliinikusse kolmeks kuuks. Maailma toredaim koht. Tänu Dr. Philile."

O'Connor ütles, et ei soovi enam kunagi oma kodumaale naasta: "Ma ei lähe kunagi tagasi Iirimaale. Valin hoopis õnne ja enesekindluse. Ma ei lähe kunagi tagasi kellegi juurde, kes jättis mind surema." Muusik teatas, et on nüüdsest täiesti teine inimene ja oma elus uuelt lehelt alustab ta ka uue nimega. Sinead O'Connor vajub nüüd unustuste hõlma ja sündinud on Magda Davitt!