Statistika näitab, et Johni käe läbi saab "John Wick 2" jooksul surma lausa 128 kurjategijat ning seda 10 erineva relvaga ja 302 lasuga. Tabamisprotsent on muljetavaldavalt 80,1%.

Nagu Johnil juba filmi esimesest osast alates harjumuspäraseks saanud, sihib ta ka nüüd vaenlast pähe ning tabab 104. korral, mis tähendab, et 34% juhtudest, kui ta relva järele haarab ning päästikule vajutab, sihib ta vaenlase pead. Tabamisprotsent on sealjuures 81%, kuid peame siinkohal arvestama, et mõnel korral tabab Wick vastast pähe rohkem kui üks kord.

Otseloomulikult tahaks nüüd võrdlusmomenti filmi esimese osaga. Saab! Nagu öeldud, on teises osas palju rohkem surnuid. Kui esimeses osas tappis John Wick 77 inimest, saab öelda, et tapmiste hulk tõusis teises osas märkimisväärsed 66,2%.

Mõlemas filmis ei tekkinud Johnil kindla tapariista eelistust ning vastaste likvideerimiseks kasutas ta 10 erinevat relva. Äramärkimist väärib ka tõsiasi, et John on filmi teises osas pähe laskmistes osavam ja fataalsem - võrdluseks tabamisprotsent siis 63,6% esimeses osas ja 81% teises osas.

Ainuüksi nendele faktidele tuginedes on kindel, et Chad Stahelski ja teised, kes filmi valmimisele kaasa aitasid, on lati väga kõrgele tõstnud. Filmi järg, “John Wick 3”, mis peaks kinodesse jõudma 2019. aastal, saab kindlasti huvitav olema. Äkki ka rekorditerohke.