"Visa hinge" ("Die Hard") on tabanud sama saatus nagu paljusid teisi liiga pikaks venitatud filmiseeriaid: 2013. aastal John Moore'i ("Max Payne", "Behind Enemy Lines") käe all valminud "Visa hing: Hea päev, et surra" ("A Good Day to Die Hard") lõi viimase kirstunaela seeriale, mida loeti kunagi parimaks näiteks märuliflmidest.

"Visa hinge" seeria sai alguse 1988. aastal John McTiernani ("Predator", "The Hunt for Red October") klassikalise ja ajatu märuliga "VIsa hing", jätkus 1990. aastal linastunud alahinnatud Renny Harlini ("Cutthroat Island", "Cliffhanger") lavastatud teise osaga "Visa hing 2", 1995. aastal taaskord esimese osa režissööri poolt valminud suurepärase kolmanda osaga "Visa hing 3" ("Die Hard with a Vengeance") ning 2007. aastal vastu ootusi väga stiilselt John McClane'i tänapäeva toonud Len Wisemani ("Underworld", "Total Recall") vinge "Visa hing 4" ("Live Free or Die Hard").

2013. aasta "Visa hing 5" või "Visa hing: Hea päev, et surra" muutis aga John McClane'i iseenda paroodiaks, sülitas seeria traditsioonidele, kujutas märulikangelast seniilse vanamehena ning tutvustas meile Johni täiskasvanut poega, keda kehastas Hollywoodi näotum näitleja Jai Courtney. Negatiivsele kriitikale vaatamata kujunes film ülemaailmseks hitiks ning muidugi üritab 20th Century Fox teha ka järje.

"Visa hinge" kuuenda osa režissöör on "Visa hing 4" ("Live Free or Die Hard") lavastaja Len Wiseman ning lugu peaks aset leidma nii tänapäeva kui ka 1970ndate New Yorgis, mis omakorda tähendab, et Bruce Willis naaseb jälle John McClane'i rolli, aga ka seda, et keegi peab hakkama kehastama noort McClane'i, keda hetkel otsitaksegi.

"Visa hing 6" valmimiseni läheb tõenäoliselt veel kaua aega, aga arvestades, et film tuleb niikuinii, siis on Deadline'i andmetel Willise ja Wisemani kaasamine pigem hea märk. Veel parem on aga tõsiasi, et seekord üritatakse omamoodi eellooga teha midagi uut.

Neljanda osa linastumise eel loodud muusikavideo, mis põhimõtteliselt võtab kokku kõik head "Visa hinge" filmid.