“Nimeta omadussõna, millega iseloomustaksid Tanel Padarit,” luges saatejuht Kristjan Jõekalda ette küsimuse. Kui tavaliselt on võistlejad eriti kärmed punast nuppu vajutama, siis sel korra valitses stuudios mitu sekundit piinlik vaikus.

“Korralik," suutis lõpuks üks osalistest pakkuda, ent õiget vastust sealt ei tulnud. “Mässumeelne?” pakkus teine, kuid ka see osutus valeks. Alles kolmandal katsel kõlas üks õigetest variantidest — sportlik! Järgmisena pakutud “ilus” oli samuti mängulaual olemas, aga sellega ka mängijate edukad pakkumised lõppesid.

“Ei oska…Ei tulegi niimoodi,” ei suutnud üks võistlejast mingitki vastusevarianti välja mõelda. Järgmine pakkus, et Padar on äkki rahulik, kuid ka see oli vale. “Ei ole ta mässumeelne ega ka rahulik — no mis ta siis on?” muutus Jõekalda juba veidi rahutuks.

Ka pärast saatejuhi utsitamist ei suudetud siiski ühtegi edukat pakkumist teha ja “Rooside sõja” Padari-voor kuulutati lõppenuks. Tuli välja, et eestlased kirjeldavad Tanelit järgnevate omadussõnadega: ilus, positiivne, sportlik, lõbus, andekas ja seksikas.

“Loodan, et Tanel mängib ka praegu Bingo lotot ja saab enda kohta üht koma teist teada,” sõnas Jõekalda lõpetuseks.