Duff viskas relva maha ja hüüdis korduvalt, et tegemist on filmivõtetega, kuid oli juba hilja, sest tema pihta avati tuli. Õnneks lendas kuul näitlejast mööda ning keegi ei saanud viga.

Indiana osariigi politsei kinnitas telekanalile FOX 59, et neile helistati teisipäeval Crawfordsville'is toimuva relvastatud röövi asjus, kus tegelikult toimus nende teadmata hoopis madala-eelarvelise põneviku võtted.

Sündmuspaigale saabudes nägid politseinikud majast väljumas kahtlast meest, kes kandis maski ning hoidis käes relva. Politseinike loomulik reaktsioon oli tulirelvad tema poole suunata ja käskida tal relv maha panna, kuid näitleja oli toimuvast nii segaduses, et pööras mängurelv käes politseinike poole ning järgmisel hetkel vihises kuul temast mööda.

Duff tõmbas maski peast, viskas mängurelva maha ja karjus, et see on kõigest film.

Politsei sõnul ei teavitanud filmistuudio Montgomery County Movies kohalike võimuesindajaid filmivõtetest ning mitte kuskil polnud üleval ka silte, mis oleks inimesi toimuvast informeerinud.

Montgomery County Movies kaasomanik Kodi Swan oli juhtumist väga häiritud, kuigi mõistis, miks politsei kutsuti ja miks vahejuhtum aset leidis, aga tema sõnul paistis silma pigem see, et Duff reageeris kõikidele käskudele, aga tema pihta avati ikkagi tuli.

Politseinikud reageerisid teatele relvastatud röövist ning võtsid kasutusele kõik ettevaatusabinõud, sest nende info kohaselt oli koha peal tulirelvaga isik, kes hiljem pärast kinni pidamist osutus küll näitlejaks, kuid politseinike jaoks oli tegu siiski väga reaalse olukorraga.