Möödunud talvel Tartus Clockwork stuudios salvestatud album "Surm tappis ära" on bändiliikmete endi sõnul senistest kiirem, kurjem ja konkreetsem ning näeb ka palju ilusam välja.

""Surm tappis ära" näol ei ole tegu enam "Kuumalaine Stroomi rannas" stiilis kontoripungiga, vaid lauludel on lausa ajalooline mõõde!" märgib ansambli eestvedaja Marko Sigus.

"Lood "Surm tappis ära", "1227" ja "Vanapaganist" moodustavad soome-ugri paganliku triloogia ja räägivad ajaloost nagu see tegelikult oli, mitte nagu ajalooõpikutes kirjas on..." lisab Sigus.

Neile, kes plaadiga juba enne esitluskontserti kindlasti tutvuda soovivad, on ansamblil samuti häid uudiseid - nimelt on homme, neljapäeval, 5. oktoobril võimalik kõigil huviliste terve päeva jooksul plaati parima kodumaise muusikaportaali rada7.ee vahendusel tasuta eelkuulata.

14. oktoobril toimuval plaadiesitluskontserdil kannab Kurjam ette loomulikult kogu plaadi materjali - 10 suurepärast lugu - ja ette mängimata ei jää ka kõik varasemate aastate jooksul hitistaatusesse tõusnud muusikapalad.

Aga see pole veel sugugi kõik! Kodumaiste muusikasõprade suureks rõõmuks on taas tegutsema asunud ka juba 1998. aastal asutatud legendaarne ska-pungi sekstett Müstika, mis tuleb aastkümnete taha ulatuva sõpruse märgiks vennasansamblile olulisel ja vastutusrikkal hetkel toeks.

Ansamblite eel, järel ja vahepeal hoiab üldist korda ja jälgib plaadimängijate tagant kogu tegevust absoluutselt legendaarne DJ Villu Tamme isiklikult!

Klubi Laine (Sadama 25a) avab oma uksed laupäeval, 14. oktoobril kell 21.00 ja pilet suurejoonelisele plaadiesitluskontserdile maksab esimesel tunnil vaid 5, hiljem saabujatele 8 eurot.