Saksa näitlejanna Renate Langer väidab, et Polanski ründas teda 1972. aastal Šveitsis, kui too oli vaid 15-aastane, vahendab The Sun. Ta ütles Šveitsi politseile, et juhtum leidis aset mehe toonases Gstaadis asuvas kodus. Langer ütles, et kuna tema vanemad on nüüd surnud, tundus aeg olevat suut puhtaks rääkimiseks parajalt küps. Roman Polanski advokaadid keeldusid süüdistust kommenteerimast.

Renate Langer

Alles hiljuti teatas naisterahvas nimega Robin, et Roman Polanski kuritarvitas teda ka seksuaalselt. Rünnak oli aset leidnud aastal 1973, kui ta oli kõigest 16-aastane.

Roman Polnaski tunnistas end 1977. aastal süüdi ebaseaduslikus seksuaalvahekorras toona 13-aastase Samantha Geimeriga, filmimees oli siis 43-aastane. Kokkuleppemenetluse korras veetis ta vanglas 42 päeva, kuid põgenes siis Ameerikast, kartes, et ta pannakse uuesti vangi ja palju pikemaks ajaks. Polanski on viimased 40 aastat olnud Ameerikas tagaotsitav seoses seksuaalvahekorraga alaealisega.

Hetkel elab ta Prantsusmaal ning tal on kodu ka Šveitsis. 2009. aastal, mil Polanski reisis Zürichisse elutööauhinda vastu võtma, arreteerisid teda Šveitsi võimud, kes hoidsid meest paar kuud vangis ning hiljem koduarestis, kaaludes tema Ühendriikide võimudele ülesandmist. Lõpuks otsustasid nad seda siiski mitte teha.

Aastal 2010 tuli sarnaste väidetega avalikkuse ette ka teine naisterahvas. Charlotte Lewis rääkis toona väljaandele TMZ, et Polanski ahistas teda Pariisis, kui naine oli vaid 16 aastat vana.