Eelmise nädala neljapäeval esitles Liina Stein (31) Pariisi moenädala raames oma kollektsiooni „Love“. Järgmisel päeval avas ta juba oma disainerrõivaste showroom`i otse Pariisi südames Rue de Richelieu tänaval.
Stein on edukas tegija kohalikus moeilmas – ja miks siis mitte katsetada ka moepealinnas. Tema moestuudiol ei lähe sugugi halvasti. Sajaprotsendiliselt Steinile kuuluva Liina Stein OÜ eelmise aasta müügitulu oli võrreldes üle-eelmise aastaga peaaegu poole võrra suurem, üle 200 000 euro, ja kasum ligi 66 000 eurot. Koos varasematel aastatel teenituga seisis Steini ettevõtte kontol eelmise aasta lõpus kasumit ligi 95 000 eurot. Firma tegevusaruandes tähendab Stein, et tegemist on mais 2010 loodud rõivadisaini- ja stilistikaettevõttega, mille toodete eripära baseerub tema kui disaineri omanäolisel käekirjal!
Eelmise aasta sügisel leidis Suurhans-Pohjanheimo, et Stein on pihta pannud Viirpalu idee – käsitsi tikitud ornamentikaga body`d. Viirpalu oli selleks ajaks oma nii-öelda firmamärgiga, käsitöö-body`dega turul figureerinud juba aastaid. Stein astus Pohjanheimo hinnangul samasse nišši, kui asus juba valmis ornamentikaga kangast, mida oli ka käsitsi täiendatud, body`sid tootma. Kuigi Eesti Intellektuaalomandi ja Tehnoloogiasiirde Keskuse (EITK) direktor Marius Kuningas ütles, et esmasel vaatlusel moeloojate mustrid ei sarnane, leidsid nii Pohjanheimo kui ka Viirpalu, et distantsilt vaadates oli erinevus olematu. Viirpalu pidas seda idee varguseks.