Näitleja, kes äsja kihlusest teatas (pruudiks üks Westerose kaunitare Rose Leslie), paljastas briti telesaates "The Jonathan Ross Show", et alastistseenid – eriti aga tulised armuhetked ekraanil – pole mingi naljaasi ning näitlejad peavad nende jaoks väga head välja nägema. Nii pidi Kit, kelle tagument oli režissööri nägemuses kogu stseenis olulisel kohal, hoolitsema selle eest, et tema tagumiste põskede naeratus ikka igati prink paistaks. "Kui pead oma tagumikku 60 miljonile inimesele näitama, siis pead ikka kodutöö ära tegema," sõnas näitleja, kelle trimmis tagumiku saladuseks olid sajad ja sajad kükid.

Häbitunnet või piinlikkust ta stseeni pärast ei tundnud – ei enne ega pärast. Vastupidi – mees oleks nõus kasvõi kohe uuesti püksid maha jalast heitma ja oma istmikku uuesti filmida laskma. "M anäitaks neid ükskõik kellele," viskas ta saates ehtbritilikku nalja.

Harington vastas saates muuhulgas teiselegi tema kannikaid puudutavale küsimusele, mis avalikkuses ringelnud. Nimelt spekuleerisid sarja fännid, kas mehe tagumik on ka loomulikult nii karvavaba. Vastuseks oli jah – Kit Haringtoni on õnnistatud karvutute kannikatega.

Meenuta, mismoodi kõnealused "kaksikud" kaamera ees paistsid: