Hetkel osaleb Frankie Muniz saates "Tantsud tähtedega", kus ta esmakordselt ka oma mälukaotusest lähemalt pajatas, kirjutab Independent. 31-aastane staar seletas, et mälestused telesarjast kustutasid üheksa peapõrutust ja mitu pisemat sorti insulti.

Palavalt armastatud seriaali "Imelaps Malcolm" vändati aastatel 2000-2006 kokku seitse hooaeg, kuid Muniz ütleb, et ma tervisehädade tõttu ei mäleta selles osalemisest suurt midagi. "See teeb mind pisut kurvaks. Mulle meenuvad asjad, mida peaksin mäletama," seletas mees, et tegemist on "kummalise asjaga", mis on kestnud juba kümme aastat. "Ma ei ole sellest kunagi eriti rääkinud...Selline on lihtsalt minu elu, kuid me rääkisime "Imelaps Malcolmist" ja kuidas see alguse sai ning mul pole sarjas osalemisest mälestusi. Minu mälestus seriaalis olemisest tuleneb vaid selle episoodide vaatamisest."

Frankie tüdruksõber Paige Price peab päevikud, mis aitab mehel tähtsamaid sündmusi meeles pidada: "Ta on kirjanik ja ta peab väga detailset päevikut, mida ma saan ükskõik millal vaadata ja see aitab mul meenutada. Ta on väga toetav."

Endine teismeliste iidol on lisaks näitlemisele tegelenud ka musitseerimise ja ralli sõitmisega. Fännide teooriate kohasel oli just ohtlik spordiala see, mis mehe tervisehädad põhjustanud, kuid Muniz nii ei arva: "Ma pole seda uurinud. Mu aju on lihtsalt selline, seega arvasin ma, et see on normaalne. Ma ei arvanud, et ma peaksin Emmydel käimist mäletama."

Foto: Vida Press