"Taavi Rõivas täna "Kolmeraudses"," sätsus saatejuht Mihkel Raud ning TV3 kinnitusel astub mehega koos kaamerate ette ka tema abikaasa Luisa Rõivas.

Värskes Eesti Päevalehes ilmus lugu, kus paljastati Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) ametliku delegatsiooni liikmete ebaväärikas käitumine Malaisias korraldatud peol. Peol viibis ka reformierakondlasest ekspeaminister, nüüdne riigikogu aseesimees Taavi Rõivas.

"Vastab tõele, et peol osalenud naisterahval oli etteheiteid ka isiklikult minu käitumisele ning mul on siiralt kahju, kui ma kellegi tundeid riivasin. Olen selle naisterahvaga isiklikult kohtunud, tema ees vabandanud ning arusaamatused lahendanud," sõnas Rõivas pärast lahvatanud skandaali. "Kuigi erinevate osapoolte meenutused juhtunust ei lange kokku, ei pisenda see tõika, et osa inimesi tundis end sel üritusel halvasti."

Rõivas vabandas nii isiklikult kui kogu delegatsiooni nimel kõigi ees, kes end peol toimunu pärast halvasti tundsid: "Vabandan ka oma abikaasa ja laste ees, keda see kõik paratamatult haavab."

Lisaks uurib Mihkel Raud "Kolmeraudses" endiselt Edgar Savisaare ja Taavi Aasa nõunikult Priit Kutserilt, kelle lindistused Tallinna linnavalitsuses toimuvast jahmatasid sel nädalal avalikkust, mis toimub Keskerakonna ja linnavalitsuse telgitagustes ning miks tahtis ta vallandada uue lindiskandaali?

Kas lapsepõlv Nõukogude Eestis oli õnnelik või mitte? Tänu president Kersti Kaljulaidi hiljutisele intervjuule on see teema ühiskonnas kired lõkkele löönud. Mihkel Raud paneb vastamisi LP peatoimetaja Ingrid Veidenbergi, kel oma lapsepõlvest vaid helged mälestused, ja ajalehe KesKus peatoimetaja Juku-Kalle Raidi, kellele too valikuvabadusteta aeg ei tähendanud inimkondlikku õnne. Jutuks võetakse ka muid viimasel ajal presidendiga seoses avalikkust hämmastanud seiku.

Muusikat teeb selle hooaja viimases „Kolmeraudses“ eesti hip-hop’i raskekahurvägi A-Rühm, kel peagi täitub 20. tegutsemisaasta.

"Kolmeraudne" TV3 eetris täna õhtul kell 22.35!