1. Jüri Mõis käis Lilys striptiisi vaatamas
Aastal 2001. plahvatas skandaal, mis läks Jüri Mõisale maksma linnapea ameti. Mõis jäi tähelepaneliku silma alla stripiklubis Lily ning anonüümsele tunnistajale tuginevad ajaleheartiklid tõid külastuskäigu avalikkuse ette. Kuigi väideti, et linnapea sisenes lõbutüdruk Sveta numbrituppa, siis meedias sõna võtnud naine seda ei kinnitanud.

2. Kristjan Rahnu bordelliäri
2008. aasta veebruaris seadis Rahnu püsti bordelliäri, mida reklaamiti ka interneti avarustes. Kümnevõistleja üüris koos oma sõbraga Tallinnas korterid ja palkas sinna tööle prostituudid. Teo ilmsile tuleku eest teenisid kuriteokaaslased tingimisi vanglakaristuse.

3. Joel Steinfeldi noorte poiste iha
Nii Arnold Oksmaa, kui ka Mihkel Raud on muusiku seksihetki oma autobiograafilistes raamatutes avaldanud. Oksmaa pihtis ka ajakirjale Kroonika, et käis alaealisena sageli Stenfeldti juures seksimas, mille tõttu kaebas muusik ajakirja kohtusse ja eitab kõiki süüdistusi siiamaani.

4. Toomas H Liiv (uue nimega Meola) ja sugukõlvatused väikeste poistega
Tippajakirjanik Toomas H. Liiv on ajalukku läinud esimese eestlasena, keda karistati seksuaalse sadismi eest aastal 2006. Mees on süüdimõistetud pedofiil, kes lisaks sugukõlvatustele 9-12- aastaste lastega, peksis üht oma ohvrit ja filmis seda enda rahuldamise eesmärgil.

5. Pornokunn Aivar Paluoja ja Seksi-Kristi suured plaanid
Aastal 2000 lendas duo meediasse mitmete performance plaanidega nagu Balti Kepp, seksilaager, seksiturismitalu, tupemaalingud. Suure suuga Seksi-Kristi lubas maailmarekord purustada ja seksida tunni jooksul 300 mehega.

6. Kadriorgia
2005. aasta sügisel ja hiljemgi korraldasid president Arnolt Rüütli ametlikus residentsis tema alaealised lapselapsed pidusid. Kadrioru administratiivhoones pruukisid noored alkoholi, suitsetasid vesipiipu ning nagu skandaali nimest võib aimata, siis tehti ka muid tegusid.

7. Kankaan Savisaarele
Riho Rõõmus kinkis 2009. aasta valmistel hiilgava tulemuse saavutanud Edgar Savisaarele vallatu tantsijanna, kelle sülelusest pääsemiseks võttis poliitik abiks jalad.

8. Raha vastu Müürsepa endise kallima keha

2015. aastal suvel paljastas Kroonika, et legendaarse korvpalluri Martin Müürsepa endine elukaaslane Angeelika Tsvetkova pakub ühes Tallinna hotelli esimese korruse lobibaaris raha eest seksi. Kõmuajakirja poolt avaldatud artiklis kirjeldatati kahe mehe kohtumist Angeelika ja tema sõbrannaga, kes veedavad oma õhtud võõraid mehi jahtides ja nende kulul lõbutsedes. Esialgselt nõudsid otsekohesed naised vaid joogipoolist, kuid kiirelt liiguti kallite lõhnade ja iPhone 6 nurumiseni. Materiaalsete asjade juurest jõutakse viimaks rahani välja, mille vastu pakutakse rohkematki, kui süütut ajaveetmist: "Teeme seksi, lepime kokku, et 500 euri mulle ja 500 euri sõbrannale."