Elektrooniline tantsumuusika kõigi oma erinevate alaliikidega on pidevas muutumises ja konkurents on seal tihedam kui ükskõik millises teises muusikažanris. Neid poisse on miljoneid, kes oma magamistubades arvutis muusikat teevad ja läbilöögi poole püüdlevad. Selleks, et muusikatööstuses jalg ukse vahele saada, on lisaks originaalusele ja sihikindlusele vaja ka õnne ja pimedat juhust. Seda enam on põhjust uhkust tunda, et ka Eesti artistidel on õnnestunud endale nime teha ning nad on maailma lavadel hinnatud tegijad.

Syn Cole ja Madison Mars on ainsate eestlastena esinenud ka maailma suurimal tantsumuusikafestivalil Tomorrowland, kuhu pääsemiseks tuleb artistidel läbida väga tihe sõel. Syn Cole’i karjäär sai tuule tiibadesse viie aasta eest, kui ta sattus Rootsi staari Avicii plaadifirma alla ja lugu „Miami ’82“ valiti USA tantsumuusikafestivali Ultra tunnuslooks. Tal on tänaseks facebookis pea 400 000 jälgijat, Spotifys miljoneid kuulamisi ja ta teeb ametlikke remixe kuulsate popstaaride lauludele, neist viimane oli Miley Cyruse loole „Younger Now“.

Madison Mars on viimase aasta jooksul teinud aga maailmas peadpööritava tähelennu. Kahtlemata on tema edule kaasa aidanud staarprodutsent Don Diablo, kes võttis ta oma plaadifirma Hexagon artistide perre. Madison Marsi lugusid mängivad oma showdel sellised maailma tippDJ-d nagu Martin Garrix, Hardwell ja Tiësto. Ainuüksi tema suurimat hitti „Milky Way“ on Spotifys kuulatud üle 18 miljoni korra. Viimased temalt tellitud ametlikud remixid on Garrixi ja Pinki hittidele. Sel nädalal on Madison Mars paljude pidude peaesinejate hulgas maailma juhtival elektroonilise muusika konverents/festivalil Amsterdam Dance Event (ADE).

Syn Cole ja Madison Mars olid aga alles teismelised, kui festivali Katelde saali üks esinejatest Rulers of the Deep juba maailmas tegusid tegi. Neid peetakse Eesti üheks läbi aegade edukamaks elektroonilise tantsumuusika artistiks, kelle lugusid on andnud välja suured plaadifirmad ja kes veetsid mõned aastad tagasi suure osa ajast lennukites, et rännata ühelt esinemiselt teisele.
Katelde saalis esinevad lisaks doule Rulers Of The Deep veel Dave Storm, Merimell ja Raigo Smith. Saalis Black Box astuvad koos Madison Marsi ja Syn Cole’iga üles ka Bombossa Brothers, Bert On Beats, Kert Klaus ja DJ Widenski.

Piiratud kogus soodushinnaga 17 eurot Early Bird pileteid on müügil alates tänasest Ticketer.ee. Tutvu üritusega lähemalt SIIN!