26. oktoobril Tallinnas ööklubis Cathouse esinev neljakordne Grammy-võitja on viimastel nädalatel olnud pidevalt meedia tähelepanu all, kuna üks naisterahvas süüdistab artisti vägistamises. Viimaste uudiste kohaselt ei ole naine aga nõus tunnistusi andma ning soovib kohtuasja tühistamist.

"Tänaseks on selge, et neiu tahtis vägistussüüdistusega kiirelt rikkaks ja kuulsaks saada," kommenteeris Nelly Eesti kontserdikorraldaja Sten-Erik Jantson. "Meile teadaolevate allikate sõnul võttis neiu kohe, kui sai teada et tuuribussis on kaamerad, süüdistuse tagasi. Nellyle, kes paistab niigi räpimaailmas silma oma korrektsusega, ei esitatud süüdistust ja lasti politsejaoskonnast ilma kautsjonita vabaks juba 20 minuti pärast sinna saabumist," lisas Jantson.

Kogu Nelly Euroopa turnee toimub nagu planeeritud, mingeid kõrvalekaldeid pole. Staar jõuab Tallinna 26. oktoobri hommikul Vilniusest.

Skandaali lahvatamise järel teatas räppar oma Twitteris: "Tahan lihtsalt öelda, et olen šokeeritud, et olen sattunud sellise valesüüdistuse sihtmärgiks. Olen täiesti süütu. Olen ka veendunud, et niipea, kui faktidele otsa vaadatakse, saab väga selgeks, et olen valesüüdistuse ohver."